[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

30 okt 2013

Nordea ny i Elitesportens Karrierepartnere

Nordea kigger mod eliten. Måske du bliver deres næste medarbejder?

I Elitesportens Karrierepartnere, som er et samarbejde mellem Team Danmark, Adecco og Job4player, er vi glade for at byde velkommen til Nordea. 
 
Nordea har en førende position inden for corporate merchant banking, retail banking og private banking, og er også den førende leverandør af livsforsikrings- og pensionsprodukter i Norden. Med det nye partnerskab i 4player retter de nu blikket mod de kvaliteter, du har opnået i elitesporten, og ser muligheder i at bygge bro mellem de to verdener. 
 
- I Nordea arbejder vi ud fra værdien "Det er mennesker, det handler om", og anerkender, at det er mennesker, der gør forskellen. I elitesportsudøvere, eller personer med en baggrund i elitesport, har vi med en gruppe mennesker at gøre, der er vant til at yde, præstere og skabe resultater - mennesker der gør, og ønsker at gøre, en forskel. Derfor ser vi et godt match på vores værdisæt og elitesportsudøveres karakterer, og engagerer os aktivt i at møde udøverne på deres præmisser i det omfang, der er muligt, skriver Nordea i deres virksomhedspræsentation på Job4player.
 
Interessen fra Nordea gælder både generelt, hvis du som nuværende/tidligere elitesportsudøver er kvalificeret og interesseret i en specifik stilling hos dem, men de stiller sig også til rådighed med fleksible deltidsjobs i deres telefonbank i Aarhus og Taastrup, som du kan kombinere med sporten. Uddrag fra jobopslag:
 
- Kan du levere gode kundeoplevelser? Og leder du efter et spændende job, hvor du selv er med til at bestemme dine arbejdstider? Så har vi måske jobbet til dig.
 
Vi tilbyder en dynamisk og fleksibel arbejdsplads med faglige udfordringer. Du bliver del af en engageret gruppe på 40 medarbejdere (Begge puljegrupper er på 40 hver), som alle arbejder i Nordea i deres fritid. Hos os er du i høj grad "på", når du er på arbejde. Du får feedback på din indsats og bliver målt på dine resultater. 
 
Du kan forvente en gennemsnitlig arbejdsuge på minimum 10 timer.
 
Læs hele jobopslaget her
 
Har du generelle spørgsmål til dine karriere- og jobmuligheder, kontakt uddannelses- og jobrådgiver i 4player, Kresten Blæsild, på mail kresten.blaesild@spillerforeningen.dk eller telefon 22 32 18 55.

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder