[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

30 nov 2016

Vil du arbejde med sundhed og smertebehandling ved siden af eller efter sporten?

Care4Life Medico er ny partner i 4player og søger medarbejdere som dyrker – eller har en fortid i – elitesport. Er det dig?

I Elitesportens Karrierepartnere, som er et samarbejde mellem Team Danmark, Adecco og Job4player, byder vi velkommen til Care4Life Medico. Hos Care4Life arbejder de med salg, produktion, udvikling og markedsføring af medicinsk udstyr inden for sundhed og kigger mod dig som aktiv og tidligere udøver:

- Som nuværende eller tidligere elitesportsudøver kender du til at være en del af en vinderkultur, og vi forventer at vores ansatte er frontkæmpere og idemagere som kan afslutte en ordre, skriver Care4Life i deres virksomhedsprofil og fortsætter:

- Vi søger nøgle medarbejdere fra sportens verden - gerne med uddannelse / og eller interesse inden for eks. Sport Management, eksport, erhvervsøkonomi, HR, ledelse, international handel og markedsføring til sundhedssektoren.

Du kan læse mere om dine job- og karrieremuligheder hos Care4Life Medico i deres virksomhedspræsentation på Job4player.

Tilgå virksomhedspræsentationen HER

 
Har du generelle spørgsmål til dine karriere- og jobmuligheder, kontakt karriererådgiver i 4player, Mette Schou Brix, på mail mette.brix@spillerforeningen.dk eller telefon 26 56 19 98.

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder