[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

31 maj 2011

Ny JOB4PLAYER CV-database – din vej til erhvervslivet

JOB4PLAYER har netop lanceret en CV-database, som giver nuværende og tidligere elitesportsudøvere mulighed for at markedsføre deres personlige profil med et unikt fokus på kompetencer opnået i elitesporten.

CV-databasen under JOB4PLAYER er for nuværende og tidligere elitesportsudøvere. Den adskiller sig fra øvrige databaser ved at tilbyde virksomheder adgang til at søge blandt en helt unik gruppe vindertyper som dig selv. Som elitesportsudøver har du været vant til konstant at skulle præstere og indfri de mål, som du er blevet stillet over for.
 
CV-databasen kan give et kvalitetsstempel og synliggøre attraktive kompetencer, herunder viljestyrke, engagement, disciplin og udholdenhed blandt mange flere, som du har opnået i elitesporten. Kompetencer som er særligt fordelagtige for virksomhederne.
 
CV-databasen formidler således både almene oplysninger om bl.a. uddannelsesmæssig baggrund og evt. erhvervserfaring og oplysninger, der knytter sig specifikt til dine erfaringer og kompetencer i elitesport.
 
"Udover at få konkretiseret en række enestående kompetencer igennem CV-databasen, slipper udøverne desuden for at skulle vurdere sig selv rent erhvervsfagligt, hvilket de ikke er vant til. CV-databasen er på den måde lettilgængelig og meget attraktiv, fordi udøverne via databasen i høj grad kun skal forholde sig til sig selv som elitesportsudøver, hvilket de jo er vant til," fortæller Rasmus N. Haagensen, der er direktør for 4PLAYER ApS.
 
Som udgangspunkt vil CV-databasen være fuldt tilgængelig for JOB4PLAYERs virksomhedspartnere, men det er også muligt at vælge et anonymt CV. CV-databasen tager på den måde hensyn til, at du kan have en interesse i ikke at offentliggøre, at du er jobsøgende eller interesseret i henvendelser. Du har derfor alt at vinde og intet at tabe ved at tilmelde dig CV-databasen.
 
JOB4PLAYERs CV-database er ikke kun relevant for nuværende elitesportsudøvere, som søger at skabe interesse for sig selv i erhvervslivet. Tidligere udøvere, som er medlem af SPORTSALUMNI.dk, har også adgang til at profilere sig selv via databasen. 
 
Gå direkte til CV-databasen her.
 
For yderligere information eller rådgivning kan du kontakte direktør for 4PLAYER ApS, Rasmus N. Haagensen, på rasmus.haagensen@spillerforeningen.dk eller tlf. 22 26 00 44.

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder