[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

31 aug 2017

Er du den fødte sælger med interesse for IT? Så har Fifium måske jobbet til dig!

Fifium er ny partner i 4player og retter blikket mod dig som nuværende eller tidligere elitesportsudøver. Render du rundt med en indre sælger eller udvikler og med interesse for at levere digitale løsninger til kunderne?

I Elitesportens Karrierepartnere, som drives af Job4player i samarbejde med Team Danmark, byder vi velkommen til Fifium - en danskejet IT virksomhed med specialisering i app/web udvikling, der ligger i hjertet af København. Teamet består generelt af unge mennesker, som primært har en sportsmæssig baggrund eller militærisk uddannelse. Derfor kender de også mentaliteten hos en elitesportsudøver:

"Den hårde mentale kamp for at klare sig i sportens verden, er en dyd vi sætter meget højt pris på. Derfor synes vi at kandidaterne hos 4player er meget interessante, da de har den mentalitet som vi leder efter. Dette kan være svær at finde andre steder", oplyser Fifium i deres virksomhedspræsentation på Job4player og fortsætter:

"Vi gør stor umage ud af at finde de bedste kandidater til at sælge og udvikle apps og andre it-løsninger til vores kunder. Vores primære mål er, at kunderne får præcis den app/webløsning, de ønsker sig. Vores formål er simpelthen at gøre kundens idé til virkelighed."

Fifium kigger dermed mod dig som render rundt med en indre sælger eller udvikler og står klar til at levere digitale løsninger til kundernes behov:

"Vi søger dedikerede sælgere, der skal kunne tage et nej, og vende det til ja. Man må ikke blive slået ud af nederlag, men have viljen til at nå sine salgsmål. Det mest vigtigste, er at man skal elske at sælge og have kundekontakt. Foruden sælgere søger vi også udviklere der behersker Swift, Java, Wordpress, iOS".

Læs mere om Fifium og deres tilbud til dig som nuværende eller tidligere elitesportsudøver i deres virksomhedspræsentation på Job4player

 
Har du generelle spørgsmål til dine karriere- og jobmuligheder, kontakt karriererådgiver i 4player, Mette Schou Brix, på mail mette.brix@spillerforeningen.dk eller telefon 26 56 19 98

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder