[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

08 jun 2017

Månedens Profil: Stærk drivkraft og fokus på udvikling

I 4player fremhæver vi månedligt en profil fra Job4players CV-database. Juni måneds profil er fodboldspiller Rasmus Grønberg Hansen

Rasmus Grønberg Hansen
Bachelor Sport Management, University College Nordjylland og HA. Erhvervsøkonomi meritforløb, Syddansk Universitet, Slagelse (pr. januar 2018)

- Jeg har igennem hele mit liv haft en passion for fodbold, hvilket har udmøntet sig i en professionel fodboldkarriere i 16 år. Derfor er arbejdsomhed og dedikation også grundfæstet i min DNA, da jeg er opvokset med at skulle levere under massivt pres i mit arbejde som fodboldspiller. Både til kamp og til træning og i forhold til alt det, der foregår uden for kridtstregerne.

Kompetente teoretiske og praktiske erfaringer
- Min uddannelsesbaggrund har udviklet min teoretiske kompetencer, hvor jeg især har haft fokus på faglige områder som strategi, organisation og markedsføring. Mine faglige interesser er også et udtryk for, at det motiverer mig at arbejde med løsninger og målsætninger, som kræver en helhedsforståelse af organisationen samt teamwork. Og i samspil med min mangeårige erfaringer fra elitefodbold trives jeg netop i miljøer, hvor fællesskabet skaber udvikling og resultater. 

Ansvarsfuld, målrettet og udviklingsorienteret
- Jeg arbejder målrettet med mine arbejdsopgaver og stiller mig til rådighed for kollegaer. Jeg evner at løse arbejdsopgaver selvstændigt og som en del af et team.

- I min fodboldkarriere har jeg haft ansvar for min egen udvikling og præstation, hvor jeg hver dag har arbejdet målrettet for at dygtiggøre mig og skærpe mine kompetencer. Og det gør man kun ved at turde at udfordre sig selv, være i stand til at se, hvor man kan blive bedre, samt turde fejle og lære af det, for at udvikle sig videre.

- Og netop denne målrettethed vil også være kendetegnede for mig i min næste karriere, da det er en drivkraft for mig at udvikle mine kompetencer. Derfor formår jeg igennem min egen indsats at gøre fællesskabet stærkere og bidrager til, at teamet kan yde den optimale indsats.

Se, hvorfor netop Rasmus er jeres næste jobkandidat: Læs hans CV her

Tillidsskabende og handlekraftig
- Min ildhu, dedikation og imødekommenhed er værdsæt hos kollegaer. Jeg er vant til at arbejde med stor selvdisciplin og struktur i et resultatorienteret miljø. Det er naturligt for mig at bidrage med godt humør, og jeg har derfor altid været et samlingspunkt i omklædningsrummet. Falder jeres valg på mig, får I en medarbejder som er kommunikerende, resultatorienteret og tillidsfuld.

Kort om mig
Sport: Årets Spiller i Sønderjyske 2009
Oprykning til Superliga: Sønderjyske 2009, Randers FC 2012
Oprykning til 1.division: AB 2016 

Mig selv med tre ord: Dedikeret, social, stabil

 

Er du og din virksomhed på jagt efter vindertyper fra sportens verden? Bliv Elitesportens Karrierepartner og få direkte adgang til vores mange unikke og ambitiøse talenter i CV-databasen. Kontakt Mette Brix, konsulent og karriererådgiver, på Mette.brix@spillerforeningen.dk eller telefon 26 56 19 98.

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder