[PAGE FIELD RECURSIVE]

Second career rådgivning til elitesportsudøvere

        og brobygning til erhvervslivet

"Jeg har med glæde brugt 4players rådgivere, at oprette mit CV i Job4players CV database. Jeg brugte en formiddag hos 4player, hvor vi havde en god samtale om mine fremtidsplaner og muligheder. Processen med at udfylde mit CV gav mig et overblik og en klarhed over hvad jeg kan og ikke kan. Gennem vores samtale fik jeg mod på, at starte på en masteruddannelse hos Copenhagen Coaching Center i foråret 2016." - Christian Poulsen, tidligere professionel fodboldspiller

"Jeg synes MinKarriereplan er et godt redskab til at skabe refleksion over den karriere, der venter, når fodbolden engang slutter. Jeg har selv gjort mig tanker om at dygtiggøre mig uden for banen og ser derfor stor værdi i at kunne blive yderligere afklaret ved at bruge den nye online karriereplatform." - Thomas Delaney, fodboldspiller i Werder Bremen

Om 4player

4player beskæftiger sig med second career rådgivning til nuværende og tidligere elitesportsudøvere og brobygning til erhvervslivet. Gennem de tre ordninger Study4player, Job4player og Sportsalumni.dk rådgiver og støtter 4player elitesportsudøvere i Danmark i transitionen fra sport til civil karriere.

 

 s4p_pile  study4player_lille

Study4player henvender sig til elitesportsudøvere, der ønsker at kombinere deres sportskarriere med en videregående uddannelse. Dette gøres bl.a. gennem rådgivning og fleksible uddannelsesvilkår, hvor studiet i videst mulig omfang tilrettelægges efter sporten, og inkluderer muligheden for at tage en uddannelse online. 

 

 j4p_pile  job4player_lille

Job4player hjælper elitesportsudøvere med afklaring af personlige kompetencer og med at finde et konkret job undervejs eller efter sportskarrieren (bl.a. gennem en unik CV database for nuværende og tidligere elitesportsudøvere). Job4player giver desuden målrettede virksomheder mulighed for at tilknytte vindertyper med attraktive egenskaber.

Job4player indgår i et samarbejde med Team Danmark og Adecco kaldet Elitesportens Karrierepartnere - et setup der styrker brobygningen mellem elitesport og erhvervsliv for både virksomheder og udøvere.

 

 sportsalumni_pile  sportsalumni_lille

Sportsalumni.dk samler nuværende og tidligere elitesportsudøvere om gensidig civil karrierefremme. Her bliver elitesportsudøvere del af et eksklusivt netværk af vindertyper. Sportsalumni.dk mødes med jævne mellemrum til netværksmøder, hvor medlemmerne kan finde inspiration og sparringspartnere med det formål at gøre karriere igen.

 

4player er et selskab startet af Spillerforeningen, som har indgået aftale med Håndbold Spiller Foreningen og Danske Elitesportsudøveres Forening (DEF) om levering af 4player-ydelser. For at kunne trække på ydelserne i 4player, skal man være medlem i en af nedenstående udøverforeninger:

Spillerforeningen_logo Håndboldspf_logo DEF_logo

 

Kontaktoplysninger:

4player ApS
Frederiksholm Kanal 4, 2.
1220 København K

Tlf.: +45 33 12 11 28
Fax: +45 33 12 56 21
Mail: 4player@spillerforeningen.dk
 

Søger du en specifik medarbejder, kan du se 4players team under Find en medarbejder

 

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder