Aktuelle jobopslag (marts 2021)

4players jobpartnere søger netop nu deres næste medarbejder fra sportens verden på Sjælland! Er det dig de mangler?

I 4player har vi en række virksomhedspartnere, der løbende søger kandidater fra elitesportens verden til deres stillingsopslag. Aktuelt har vi tre nyopslåede stillinger inden for salg og/eller service, hvor du tilbydes:

  • Fleksible rammer som passer til din sport
  • Attraktive lønpakker
  • Et miljø hvor du kan udvikle dig i
  • Et salgsjob som matcher mange sportsudøveres kompetencer
  • Værdifuld erfaring med salg som alle kan/skal bruge fremover

Læs mere om stillingerne nedenfor:

 

BEKEY søger ambitiøs Account Manager til salgsafdeling

Vi vækster og vi er ambitiøse! Derfor har vi i Bekey brug for flere dygtige og engagerede medarbejdere i salgsafdelingen. Har du gode kommunikationsevner og trives du med opsøgende telesalg? Motiveres du af at optimere performance og kan du skabe resultater gennem andre? Så er du måske vores nye Account Manager.

 

Få en digital karriere hos AWORK

AWORK er i konstant udvikling og af den grund er vi derfor altid på udkig efter nye og dygtige kollegaer. I AWORK arbejder vi ud fra nogle enkelte, men faste principper såsom, at vi skal have en sjov og udfordrende hverdag. Kombinationen af frihed under ansvar med nogle helt klare mål, udmønter sig i gode resultater til vores kunder. Hvis du er interesset i at få en karriere hos AWORK og blive en del af et team med store ambitioner, højt til loftet og som vil gå den ekstra mil, så send os en ansøgning.

 

Ordrestyring søger resultatorienteret sælgermed stort drive

Har du salg i blodet, og et kæmpe drive? Så har du muligheden for at blive en del af Danmarks fedeste salgsteam, hvor ambitiøse målsætninger, ansvar og personlig samt faglig udvikling er i fokus.

 

Er du interesseret i at høre mere kan du kontakte rådgiver i 4player, Thomas Hansen, på mail thomas.hansen@spillerforeningen.dk eller tlf. 24 21 43 24.

Foruden ovenstående opslag kan du altid se vores virksomhedspartnere og hvilke job-/karrieremuligheder de giver i vores partneroversigt

Kontakt 4player

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du blot udfylde kontaktformularen. Vi vil vende tilbage til dig snarest muligt.

Du kan også se 4players team og tage direkte kontakt til en relevant medarbejder på vores kontaktside.

Har du brug for hjælp?

33 12 11 28