eye4talent søger folk med erfaring fra sportens verden

Eye4talent er ny partner i 4player og søger en bred vifte af fagligheder og kompetencer fra elitesportens verden til deres startup. Er det dig de mangler?

I 4player byder vi velkommen til eye4talent – en startup, der har udviklet en digital platform til sportslig talentudvikling, der kan bruges af fodbold- og håndboldklubber til alt fra spilleranalyse, træningsplanlægning og scouting.

Eye4talent er hele tiden på udkig efter talentfulde folk, der har erfaring fra sportsverdenen, og som har mod på at bruge sine erfaringer til at sætte en dagsorden for sportslig talentudvikling i Danmark såvel som internationalt. De skriver i deres virksomhedspræsentation bl.a.:

– Vi arbejder for at skabe den ultimative platform til at opdage og udvikle sportsligt talent og helt konkret tror vi på, at klubbernes talentudvikling styrkes gennem værdiskabende data og at én samlet digital platform til hele klubben er fremtiden.

– Om du er en dygtig sælger, snakker flydende kodesprog, kan skyde video uden problemer eller nemt kommunikere med kunder er sådan set ligegyldigt. Vi har behov for alle fagligheder.

Lyder det interessant? Og er det dig de står og mangler?

Læs mere om eye4talent og hvad de kan tilbyde i deres virksomhedspræsentation

Har du brug for hjælp?

33 12 11 28