Invitation til webinar: Paneldebat om koblingen mellem en sportslig udlandskarriere, uddannelse og hverdagsliv

I 4player afholder vi et sidste webinar inden sommerferien – denne gang med fokus på dual career-forløb for danske kvinde- og herrefodboldspillere i udlandet med henblik på at identificere potentialer og problemstillinger i et hverdagslivsperspektiv. Kunne du tænke dig at se med?

At skifte til en udenlandsk klub gør det ikke mindre relevant at have aktiviteter i hverdagen, der rækker udover sporten upåagtet af køn, alder, etnicitet, indkomst, familiesituation mv. Disse aktiviteter kan bestå af en ungdomsuddannelse, en videregående uddannelse, et kursusforløb, eller noget andet ikke-sportsligt.

Til at gøre os klogere på koblingen mellem en aktiv sportslig udlandskarriere, uddannelse og hverdagsliv har vi fået Amalie Thestrup fra Liverpool FC, Mads Emil Møller Madsen fra LASK Linz og Jakob Poulsen, tidligere spiller i udlandet og på landsholdet, til at deltage.

Vores paneldeltagere adskiller sig på køn og alder, hvorfor de måske kan udfolde forskellige aspekter ved deres dual career-forløb eller karriere i bred forstand, men mon ikke de også deler nogle erfaringer, der sammenlagt kan øge vores forståelse af, hvad det kræver at kunne begå sig i udlandet, der ikke kun gælder det sportslige.

Vi ønsker at se på tværs af køn, da det voksende antal af kvindelige fodboldspillere i udlandet i større grad end i Danmark er en del af et professionelt klubmiljø, hvorfor deres hverdag er mere sammenlignelig med herrernes. Derfor ser vi en værdi i at dele viden og erfaring mellem disse grupper.

Målgruppen for webinaret er ikke alene danske spillere i udlandet, men også spillere der er på vej til udlandet eller har en ambition om det, der er interesseret i at få indsigt i, hvordan en sådan tilværelse kan se ud og byder på af potentialer og udfordringer.

Temaerne, som vi i samtalen tager udgangspunkt i, er:

  • Tilværelsen i udlandet
  • Uddannelse og hverdagsliv
  • Miljøets betydning
  • Øvrige aktiviteter
  • Råd fra spiller til spiller

Amalie, Mads og Jakob vil således forsøge at udfolde deres erfaringer og perspektiver herpå, der skal tjene som inspiration for andre og kommende spillere i udlandet. Til sidst vil der være mulighed for at stille spørgsmål til vores panel.

 

Tid og sted

Webinaret afholdes tirsdag den 25. maj kl. 20.00-21.00. Som altid foregår vores webinar online (via Microsoft Teams), så du kan være med, hvor end du er, og benytte både computer, tablet eller smartphone.

 

Tilmelding

Tilmelding sker til ph.d. og rådgiver Martin Treumer Gregersen på e-mail martin.gregersen@spillerforeningen.dk eller telefon +45 22 71 02 07. Du kan også tilmelde dig direkte via tilmeldingsformularen nedenfor.

Bemærk! For at kunne deltage skal du være medlem af SpillerforeningenHåndbold Spiller Foreningen eller Danske Elitesportsudøveres Forening.

Tilmeld dig webinaret

Ønsker du at tilmelde dig webinaret "Paneldebat om koblingen mellem en sportslig udlandskarriere, uddannelse og hverdagsliv" d. 25. maj kl. 20:00-21:00 udfylder du blot denne tilmeldingsblanket og i beskedfeltet noterer at du ønsker at tilmelde dig webinaret.

Har du brug for hjælp?

33 12 11 28