Aros Forsikring

Som kundeejet forsikringsselskab har vi kun et fokus: Kunderne! Vi er villige til at gøre en ekstra indsats for vores kunder og kollegaer for at nå et fælles mål: at skabe tryghed for vores kunder og deres familier. Derfor har vi brug for dig … fordi vi ved, at du som elitesportsudøver har den indstilling, der skal til for at gøre en forskel.
– Aros Forsikring

Sportsfolk og assurandører har alt at vinde

Aros Forsikring er et kundeejet forsikringsselskab for alle dem, der kan og vil passe på deres ting. Vi har en klar vision: Vi vil være familiens bedste forsikringsselskab, og dermed et selskab kunderne kan regne med. Vi værdsætter nemlig dyder som nærværende service og hæderlighed.

Som ansat i Aros Forsikring bliver du en del af et stærkt landsdækkende assurandørteam, der varetager deres eget område og kundeportefølje. Du kommer til at servicere og rådgive mennesker med at træffe et af livets vigtigste, men ofte nedprioriterede beslutninger, nemlig forsikringen af deres kære og deres ejendele.

At rådgive kunder ud fra deres individuelle behov er derfor vores daglige fokus – og vi nøjes ikke kun med det. Vi tager hånd om vores kunder og derfor kommer vores overskud tilbage til dem i form af service og bedre dækning.

Derfor har vi også en meget høj kundetilfredshed. Vi er stolte af, at Aros Forsikring ligger på en flot 3. plads i EPSIs nationale kundetilfredshedsanalyse blandt de danske forsikringsselskaber – som bedste uafhængige forsikringsselskab. Og det skyldes vores engagerede og kompetente medarbejdere.

Vil du være en del af vores team? Vi søger altid efter de bedste profiler, der kan fastholde vores høje kundetilfredshed. Det kræver empati, engagement og målrettethed.

 

Vær en af de bedste

  • Er du positiv, serviceminded og resultatorienteret?
  • Er du forandringsparat og kan du lide at have travlt og arbejde selvstændigt?
  • Kan du lide at gøre en forskel for andre gennem din rådgivning og faglighed?
  • Elsker du at yde excellent kundeservice?
  • Det vil være godt, hvis du har en finansiel baggrund, men det er ikke en betingelse
  • Oplæringen vil ske på hovedkontoret i Viby ved Aarhus

 

Vi tilbyder:

  • Et spændende job i en organisation under forandring, hvor hæderlighed og nærvær står højt på listen. Stor frihed og medindflydelse i udformningen af jobbet.
  • Fuldtidsstilling – men arbejdstider kan aftales
  • Attraktive personalegoder, herunder sundhedsforsikring, tandforsikring og firmapensionsordning.

 

Kontakt

Har du lyst til at høre mere om Aros Forsikring og vores samarbejde med 4player, så er du meget velkommen til at kontakte salgs- og kundeservicechef Martin Høj på mah@aros-forsikring.dk eller ring på telefon 2124 1340.

Har du brug for hjælp?

33 12 11 28