Aros Forsikring

Vores mål er at være det mest anbefalede forsikringsselskab. Derfor gør vi os hver dag umage for at give vores kunder en service ud over det forventelige. Det sker i form af personlig og ærlig rådgivning og ikke mindst skadebehandling i særklasse. Hos os skal kunderne altid føle sig sikre – og det kommer også til udtryk i den kultur, du møder som medarbejder hos os.

Sportsfolk og assurandører har alt at vinde

Aros Forsikring er et kundejet forsikringsselskab. Det betyder, at vores overskud går tilbage til vores kunder i form af bedre dækninger, et endnu højere serviceniveau og billigere løsninger. Det ligger dybt i vores DNA, at alt, hvad vi gør, skal være til gavn for vores kunder.

Forsikringer er ikke enkle, og det skal de heller ikke være. De skal være sikre. Og frem for alt skal de skræddersys, så de matcher den enkelte kundes ønsker. Med udgangspunkt i vores kerneværdier, nærvær og hæderlighed, gør vi hver dag en ekstra indsats for at yde personlig og ærlig rådgivning.

Vi ser det som en stor tillidserklæring, når vores kunder tør overlade ansvaret for deres forsikringer til os – og det er en tillid, som vi hver dag gør os umage for at leve op til.

Vi vil nemlig være det mest anbefalede forsikringsselskab.

For at leve op til den målsætning har vi brug for branchens mest kompetente medarbejdere, der hver dag yder en målrettet og ekstraordinær indsats for at imødekomme vores kunders behov. Derfor investerer vi selvfølgelig i din udvikling og din faglighed.

Måske er det dig?

 

Har du det der skal til?

 • Du kan dokumentere, at du har salgserfaring med resultater i absolut topklasse
 • Du er hjemmevant med selvdisciplinen i salgsstruktur, og din kommunikationsværktøjskasse er topfyldt
 • Du er ambitiøs og resultatorienteret
 • Du er flittig, og du ser dine målsætninger som et minimum
 • Du trives i en vinderkultur – og du stræber efter at være den bedste blandt de bedste
 • Du brænder for at give vores kunder og potentielle kunder en unik service i topklasse

Det er en fordel, hvis du har en forsikringsmæssig baggrund, men det er ikke et krav.

 

Vi tilbyder:

 • Et unikt job i en vækstorganisation under forandring
 • Ansvar under frie rammer med højt til loftet
 • Mulighed for relevant faglig kompetencegivende uddannelse gennem din karriere hos os
 • Faglig og personlig udvikling
 • Konkurrencedygtig løn
 • Attraktive personalegoder

 

Hvor skal du arbejde henne?

Du vil have din daglige gang på vores hovedkontor, som ligger på de to øverste etager i Zleep Hotel-bygningen på Viby Ringvej 4B. 8. (sydvest for Aarhus)

 

Kontakt

Har du lyst til at høre mere om Aros Forsikring og dine muligheder, så er du meget velkommen til at kontakte salgs- og kundeservicechef Martin Høj på mah@aros-forsikring.dk eller ring på telefon 2124 1340.

Kontakt 4player

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du blot udfylde kontaktformularen. Vi vil vende tilbage til dig snarest muligt.

Du kan også se 4players team og tage direkte kontakt til en relevant medarbejder på vores kontaktside.

Har du brug for hjælp?

33 12 11 28