DGI

DGI ser spændende muligheder i at kunne rekruttere medarbejdere fra elitesportsverdenen, og medvirker gerne til at give elitesportsudøvere en god overgang fra elitesport til “arbejdsmarkedet”. Med foreningerne som ramme medvirker vi til at udvikle idræt med vægt på fællesskab, udfordring og sundhed. Vi sætter klare mål og gør os umage med at blive bedre. Vi er sikre på, at mange eliteidrætsudøvere kan nikke genkendende til dette, hvorfor vi finder at gruppen er interessant for DGI.
– Peter Mortensen, chef for HR & Organisation

Hos DGI udbyder vi endvidere et stort antal kurser og events, hvortil vi løbende rekruttere instruktører, undervisere og foredragsholdere.  Vi tror på, at elitesportsudøvere kan have en særdeles interessant profil i forhold til DGI’s arbejde og engagement i foreningslivet.

Læs mere om DGI som arbejdsplads og se aktuelle ledige stillinger på vores jobsite

 

Hvem er vi

DGI er Danmarks næststørste idrætsorganisation med flere end 1,5 millioner medlemmer. Sammen med foreningerne får vi danskerne ud i naturen og ind på banen. Børn og seniorer, begyndere og rutinerede.

Vi tror på, at du bliver stærkere og mere motiveret af at dyrke idræt i et fællesskab, og vores aktiviteter spænder over mange forskellige idrætsgrene. Fra street soccer til svømning, fra håndbold til fitness og løb.

DGI er en nonprofitorganisation, der i mere end 150 år har arbejdet tæt sammen med foreningerne om at gøre danskerne mere aktive. I dag tæller DGI flere end 6.300 foreninger og 100.000 frivillige ildsjæle. Som en af landets største leverandører af kurser gør DGI hvert år flere end 50.000 danskere klogere på både sig selv og idræt.

DGI’s landskontor og hovedadministration ligger i naturskønneomgivelser i Vingsted, 12 km fra Vejle. Vi har en decentral struktur med kontorer i hver af vores 13 landsdelsforeninger – se mere om de enkelte landsdelsforeninger på www.dgi.dk.

I alt er vi ca. 450 medarbejdere i DGI på lands- og landsdelsplan samt en masse frivillige ildsjæle.

 

Missionen

DGI’s mission er at styrke de frivillige foreninger som ramme om idræt med vægt på fællesskab, udfordring og sundhed for at fremme foreningslivets folkeoplysende kvaliteter. DGI vil med foreningen som udgangspunkt engagere flest mulige i idræt.

Vi hjælper foreningerne med at gøre en forskel. For samfundet. For idrætten. For dig.

 

Kontakt

DGI HR & Organisation
Peter Mortensen
Mail: peter.mortensen@dgi.dk

Har du brug for hjælp?

33 12 11 28