eye4talent

For eye4talent har det stor værdi at ansatte tidligere professionelle atleter. Vores digitale platform til sportslig talentudvikling er udviklet af tidligere folk fra sportsverdenen, og den dag i dag har vi flere tidligere sportsfolk ansat. For os er det vigtigt at have folk der har et indgående kendskab til sportsverdenen. Som ved, hvordan det er selv at være talentet der vil frem i verden, og som har kendskab til, hvordan god talentudvikling skabes.

Hos eye4talent har vi skabt en digital platform, der samler alle klubbens indsigter om talentudvikling i én platform. Værktøjer som digital træningsplanlægning, scouting, videoanalyse og udviklingsplaner hjælper alle sammen med at skabe værdifulde data, der i sidste ende kan hjælpe med at udvikle spillere og atleter på ypperste niveau.

Vi arbejder for at skabe den ultimative platform til at opdage og udvikle sportsligt talent og helt konkret tror vi på, at klubbernes talentudvikling styrkes gennem værdiskabende data og at én samlet digital platform til hele klubben er fremtiden.

Hvad kan du forvente som ansat?

  • Som ansat hos eye4talent får du mulighed for at arbejde i en dynamisk startup, hvor muligheden for at præge agendaen indenfor sportslig talentudvikling er en del af hverdagen.
  • Du lander i en virksomhed, hvor dine erfaringer fra sportsverdenen er strategisk vigtige for vores forretning.
  • En arbejdsplads med flad struktur, og hvor der er plads til at komme med nye ideer og tiltag uanset faglighed.

Vi har brug for folk der kender branchen

Om du er en dygtig sælger, snakker flydende kodesprog, kan skyde video uden problemer eller nemt kommunikere med kunder er sådan set ligegyldigt. Vi har behov for alle fagligheder.

Det vigtigste for os er, at du ikke er bange for at tage ejerskab for dit arbejdsområde, at du er tryg i en hverdag, hvor du skal have mange bolde i gang og ikke mindst tør og kan bruge dine erfaringer fra tiden som aktiv atlet på øverste niveau.

Lyder det interessant og kan du se dig selv i virksomheden, skal du være velkommen til at kontakte os så vi kan tage en snak.

Du kan også læse mere på vores hjemmeside her: https://eye4talent.com/da/

Kontakt

Lasse Rostholm, Head of Sales & Marketing
lr@eye4talent.com
21 69 22 47

Har du brug for hjælp?

33 12 11 28