FK Distribution

Eliteidrætsudøvere passer rigtigt godt til FK’s virksomhedskultur. Vi har passion for det vi gør, vi er vedholdende og får ting til at ske, og vi har det sjovt samtidig.

I FK Distribution A/S er vi er midt i en rivende udvikling med at transformere os fra en klassisk distributionsvirksomhed til en avanceret postal virksomhed. Vi er i gang med at skabe fremtidens digitale portal og markedsplads med aktuelle og målrettede tilbud til forbrugerne.

 

Du er måske vores nye kollega?

Du kan starte din karriere hos FK, når det er tid til at drosle ned på din professionelle sportskarriere, eller du kan supplere med et fuldtids- eller deltidsjob, samtidig med at du har en aktiv sportskarriere.

 

Start karrieren i FK

Du kan f.eks. starte din karriere i FK Distribution A/S med et job som distributionsleder. En distributionsleder har ansvaret for distribution af aviser og reklamer i eget distributionsområde, herunder ledelse og opfølgning på 120-150 omdelere.

Vi har med jævne mellemrum udfordrende stillinger indenfor ledelse, IT, kundeservice og salg til vores afdelinger i Taastrup, Odense, Tilst og Esbjerg.

Klik her for at tilgå vores aktuelt ledige stillinger og se om vi i øjeblikket søger en ny distributionsleder, en .NET udvikler eller en salgskonsulent.

 

For sportsaktive – søger du noget fleksibelt på deltid?

Vi har også mulighed for at tilbyde dig nogle fleksible deltidsjob – eksempelvis som studentermedarbejder, reklameomdeler eller lagerarbejder.

Vi har løbende studentermedarbejdere ansat, som arbejder med telefonpasning, lettere kontorarbejde eller kundeservice.  Er du nysgerrig på et job inden for kontor og administration og kan du arbejde 15 timer pr. uge, inkl. weekendarbejde, kan et job som studentermedarbejder være noget for dig.

Vi er altid på udkig efter dedikerede reklameomdelere, både unge mennesker og voksne.  Som omdeler får du ansvar for at omdele tilbudsaviser og ugeaviser på din egen rute to gange ugentligt. Omdelerjobbet har netop den fleksibilitet, du har brug for som aktiv sportsudøver. Her kan du selv planlægge din arbejdstid inden for frie rammer og få frisk luft og motion, samtidigt med at du tjener penge som et supplement til din sportskarriere.

I vores terminaler i Taastrup og Tilst har vi lagerarbejdere, der kan kaldes på arbejde fra dag til dag. Som lagerarbejder bliver du en del af et team, der sørger for, at tilbudsaviserne pakkes korrekt til distributionen. Kan du arbejde 2-3 dage om ugen fra 7.00-15.00, kan et job som lagerarbejder være noget for dig.

 

Om FK Distribution

FK Distribution A/S formidler både digitale tilbud og landsdækkende omdeling af tilbudsaviser og reklamer til de danske forbrugere. FK Distribution har ca. 360 medarbejdere fordelt på vores 2 kontorer og terminaler i Taastrup og Tilst samt i vores andre afdelinger rundt om i landet. FK Distribution er datterselskab af den børsnoterede koncern North Media A/S. Vi står blandt andet bag NejTak+ og minetilbud. Læs mere her på www.fk.dk  eller på www.minetilbud.dk om vores services og produkter.

Hos FK kan du starte din karriere inden for ledelse, kundeservice, salg, lager og distribution. Klik her for at se hvilke stillinger vi har ledige pt.

Har du anden baggrund og interesse for andre mulige stillinger i FK, så kontakt 4player for at høre nærmere om dine muligheder i FK.

 

For yderligere info kontakt:

Lisbeth Larsen, HR
Mail: lisbeth.larsen@fk.dk
Tlf.: (45) 2949 8327

Har du brug for hjælp?

33 12 11 28