Københavns Kommune

Kunne du tænke dig at bruge dine erfaringer fra sportens verden til eksempelvis at arbejde med børn og unge, fritids- og idrætstilbud, voksne med særlige behov – eller noget helt andet?

Københavns Kommune er med sine cirka 45.000 medarbejdere den største arbejdsgiver i Danmark. I Københavns Kommune er mangfoldighed en ressource, og det skaber værdi, når medarbejderne hver især bidrager med deres særlige baggrunde, personligheder og evner. Derfor er også du – med dine erfaringer og unikke egenskaber fra sporten – interessant når der søges nye medarbejdere.

I Københavns Kommune er der 10 overordnede arbejdsområder og kommunen består af syv forvaltninger. Alle ledige stillinger slås op på www.kk.dk/job, men specielt tre af forvaltningerne – og udvalgte stillinger/ arbejdsfunktioner herunder – tænkes ekstraordinært relevante for dig fra sportens verden og er beskrevet nærmere nedenfor. Disse indebærer både frivillige og almene stillinger.

OBS! Hvis du opretter en jobagent på kommunens hjemmeside, modtager du automatisk en mail, når der er et job inden for det eller de områder, du interesserer dig for. Du kan oprette en jobagent her.

Er du interesseret i praktikophold, løntilskud eller en anden form for aktivering, skal du kontakte dit jobcenter. Læs mere her

 

Kultur og fritid: Vil du være med til at give din glæde for sport videre?

Måske husker du selv glæden ved at gå til en fritidsaktivitet, da du var barn. Ved at blive en del af FritidsGuiderne KBH har du muligheden for at give børn samme glæde i hverdagen.

FritidsGuiderne KBH er et samarbejde mellem Red Barnet og Københavns Kommune. FritidsGuiderne KBH arbejder for at give børn og unge fra udsatte byområder et aktivt fritidsliv. Mange af disse børn kommer fra familier, der ikke har tradition for at dyrke foreningsaktiviteter, og at blive del af foreningslivet kan for disse familier virke uoverkommeligt. Som frivillig FritidsGuide er man med til at give børnene mulighed for at gå til noget, de synes er spændende og sjovt i deres fritid. Samtidig er børnenes deltagelse i fodbold, håndbold, fægtning eller anden aktivitet en mulighed for, at børnene får nye venner og nye voksenrelationer, som kan komme børnene til gavn senere i livet.

Som elitesportsudøver ved du bedre end de fleste, hvilke gode oplevelser sporten kan give og også, hvad det kræver at blive rigtig god til sin sport. Mange børn drømmer om at blive den nye Ronaldo. Du ved sikkert, hvordan denne drøm kan være en motivation for at blive del af den lokale fodboldklub, og du kan være med til at inspirere børnene til at få gode oplevelser i sportens verden. Som frivillig kan du hjælpe børn og deres familier med at komme i gang med en aktiv fritid og være med til at bygge bro mellem børn og unge med særligt behov for inklusion og fællesskab og kultur- og fritidslivet i København.

“Det er fedt at være FritidsGuide, fordi du gør en forskel for børn og unge ved at hjælpe dem til en sjov og aktiv fritid. Det kan være det ugentlige lyspunkt for mange børn i en ellers travl og kaotisk hverdag. Som FritidsGuide kan du hjælpe med at navigere i og give en god start i et foreningsliv, som mange børn og forældre møder for første gang”
– Ida, FritidsGuide på Frederiksberg

Du får som frivillig FritidsGuide mulighed for at få suppleret dine erfaringer fra sportens verden med konkrete erfaringer med relationsarbejde og arbejdet med børn og unge og deres familier. Du vil også få et bredt kendskab til det lokale foreningsliv, hvor du er med til at sikre, at barnet får en god modtagelse i foreningen ved bl.a. at introducere barnet for træneren og være med til at formidle de uskrevne regler, der er i enhver forening. Du vil også få mulighed for at deltage i Red Barnets kurser, hvor kompetente undervisere giver dig viden om eksempelvis socialt arbejde og arbejdet med børn og unge.

Læs mere om FritidsGuidernes arbejde her

Du er også velkommen til at kontakte Stine Jensen på bh2a@kff.kk.dk eller mobil 26 34 46 45, hvis du vil høre mere om arbejdet og samarbejdet med 4player.

 

Børn og ungdom: Bliv en del af holdet og gør en forskel for børn og unge i København

Har du mod på at blive rollemodel for børn og unge? Kan du sætte dine kompetencer og faglighed i spil? Så bliv vores nye kollega i Danmarks største forvaltning – Børne- og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune.

Har du uddannet dig i eller interesse inden for: pædagogik, skole, sundhed, specialpædagogik, anlæg eller forvaltningen? Så har vi helt sikkert en spændende stilling på en af vores ca. 70 skoler eller mere end 430 dag- og fritidstilbud.

De kompetencer og kvaliteter, vi søger hos dig som elitesportsudøver, er, at du er en teamspiller, handlekraftig, og at du tager ansvar for dit arbejde.  Det er kompetencer, vi værdsætter i Børne- og Ungdomsforvaltningen og ønsker, at du kan bidrage med. Det er sådanne kompetencer, der kan gøre en forskel for børn og unge.

Alle ansatte i Børne- og Ungdomsforvaltningen er en del af den fælles kerneopgave, der handler om at give børn og unge de bedst mulige kort på hånden. Det gælder uanset om man arbejder i tandplejen, gør rent i en institution, udarbejder politiske oplæg i forvaltningen, som pædagog i en klub eller lærer på en skole.

I Børne- og Ungdomsforvaltningen er der mange muligheder for at udvikle sig og prøve sine talenter af. Har du fx interesse for at gøre en forskel for udsatte børn, eller brænder du for at gøre motion og bevægelse til en naturlig del af hverdagen for børn og unge? Så skal du søge job hos os.

Vi søger løbende nye kollegaer, både til deltids- og fuldtidsstillinger, der vil være med til at gøre Danmarks største forvaltning til Danmarks bedste forvaltning for byens børn og unge. Du skal blot klikke ind på vores side over ledige stillinger og søger en af vores spændende ledige stillinger.

Se ledige stillinger her

Har du spørgsmål til arbejdet i Børne- og ungdomsforvaltningen kontakt:
Ellen Poder Bjerregaard, AC Fuldmægtig
Mail: EH0S@buf.kk.dk
Tlf.: 23 74 05 62

 

Socialforvaltningen: Inspirer og giv din passion videre til andre i Idrætsprojektet

Idrætsprojektet er et projekt forankret i Københavns Kommunes Socialforvaltning. Her møder du et kæmpe fællesskab, hvor alle er velkomne. Du får del og ansvar i fællesskabet, som hjælper børn, unge og voksne med særlige behov ind i civilsamfundets fællesskaber.

Idrætsprojektet beskæftiger sig med, at bygge bro mellem fritidsliv, skole, uddannelse, beskæftigelse og foreningsliv. Vi rummer stor forskellighed hos vores samarbejdspartnere, som er med til at skabe og udvide vores store netværk.

Dét vi søger er primært samarbejde baseret på frivillighed, som også er et af vores fem grundprincipper; Frivillighed, tålmodighed, Fleksibilitet, Motivation og Tro, håb og Tryghed. Det eneste der kræves for at blive frivillig, er en positiv indstilling og åbenhed for at afprøve nye ting. Derudover vil der potentielt også slås ledige stillinger op både – se evt. ledige stillinger via link nedenfor.

I idrætsprojektet er der altså mulighed for at dyrke den idræt eller fritidsaktivitet du elsker, samtidig med at kunne inspirere og give din passion videre til andre børn, unge og voksne. Her er højt til loftet og alle besidder forskellige kompetencer, som er særlige og nyttige. I Idrætsprojektet møder du mange forskellige, inspirerende og positive mennesker, og du udvider dermed dit netværk i vores kæmpe fællesskab.

Bliv frivillig i Idrætsprojektet

Se ledige stillinger i Idrætsprojektet

Har du spørgsmål til arbejdet i Idrætsprojektet kontakt:
Daniel Mlka, projektleder i Idrætsprojektet
Mail: FC3G@sof.kk.dk
Tlf.: 51 73 45 66

Har du brug for hjælp?

33 12 11 28