Winningtemp

Hvorfor arbejde hos Winningtemp? Det nemme svar er meningsfuldhed. Hvad er mere meningsfyldt end at skabe en platform, der forbedrer trivslen for folk på arbejdspladser verden over? En platform der støtter op om moderne ledelse og tillader ledere, at handle proaktivt for at forhindre udbrændthed og hyppig personaleudskiftning.

Ved at tilslutte dig Winningtemp, vil du blive en del af en virksomhed der er velanset på markedet, (udnævnt til en af de hurtigst voksende tech-virksomheder i Europa) med mere end 2100% i hypervækst i de sidste år, med virksomheder i Göteborg, Stockholm, Oslo, London og København. Kom og tilslut dig vores ambitiøse mission om at påvirke 1 million mennesker inden 2023, samt at blive den næste unicorn-virksomhed.

Winningtemp tilbyder markedets mest avancerede løsning til håndtering og optimering af Human Resources/HR. Baseret på mere end 600 videnskabelige artikler hjælper vores Al-baserede platform ledere og chefer til at visualisere deres medarbejderes udvikling i virkelig tid, samt til at handle ud fra indsigt, hvilket styrker engagement og forbedrer præstation.

I vores organisation arbejder vi ud fra værdier der hjælper os til at lykkes sammen som et hold. Vi tager ansvar. Vi bekymrer os for hinanden, vores kunder og vores mission – og vi hjælper hinanden fremad, hver dag.

 

Hvad leder vi efter?

Hos Winningtemp leder vi efter dedikerede account managers til at blive en del af et etableret hold og udvikle vores virksomhed i Danmark. Din rolle vil være rettet mod salg til nye potentielle klienter i Danmark. Du vil rapportere til salgslederen i Danmark.

Som account manager hos Winningtemp vil du være ansvarlig for:

 • Cold calls til potentielle nye klienter
 • At afholde møder med potentielle nye klienter og demonstrere vores produkter
 • Altid at være opdateret på markedet og vores konkurrenter
 • Dine egne salgsbudgetter, dine personlige mål og KPI (Key Performance Indicator)

Som person skal du:

 • Elske at sælge og finde nye forretningsmuligheder
 • Være målorienteret og kunne lide at arbejde mod store mål og KPI’er
 • Have vindermentalitet kombineret med en tro på, at ægte succes opnås sammen som et hold

Vi forestiller os derudover at du har:

 • Minimum to års erfaring med arbejde som sælger/account manager, med fokus på nye kunder
 • Erfaring med B2B
 • Erfaring med at arbejde med KPI’er og business metrics
 • En succesfuld salgshistorik
 • Erfaring med at arbejde med CRM, fortrinsvis Hubspot

Det er ikke obligatorisk, men meget positivt, hvis du har erfaring fra SaaS virksomheder og/eller HR teknologi.

 

Vi ønsker at vokse sammen

Vi definerer stadigvæk os selv som en opstartsvirksomhed. Det betyder at du vil have en stor indflydelse og mulighed for både at forme og udvide din rolle. Du vil have mulighed for at forme din rolle baseret på det der får dit hjerte til at banke lidt ekstra (læs: passion), de ting du har gjort før og elsker at udmærke dig indenfor (læs: ekspertise).

For at passe ind i vores vinderkultur, må du have en stor passion for det du laver, ikke være bange for at komme med nye kreative idéer og elske at være opdateret på de nyeste trends.

Lad os ændre verden til det bedre og lykkes sammen.

 

Kontakt

For yderligere information kontakt:

Karin Eliasson, Talent Acquisition Manager
Mail: Karin.eliasson@winningtemp.com
Telefon: +46(0)73 826 78 30

Kontakt 4player

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du blot udfylde kontaktformularen. Vi vil vende tilbage til dig snarest muligt.

Du kan også se 4players team og tage direkte kontakt til en relevant medarbejder på vores kontaktside.

Har du brug for hjælp?

33 12 11 28