[PAGE FIELD RECURSIVE]

Sidste nyt

31-10-2018

Tilmeld dig Karriereskifteseminar 2018 - afklaring i øjenhøjde!

Læs mereSe flere nyheder

"Vi er villige til at gå, løbe eller svømme den ekstra mil for vores kunder og kollegaer for at nå i mål. Derfor retter vi blikket mod dig… fordi vi ved, at du som elitesportsudøver er gjort af det rette stof."

- home om at have elitesportsudøvere i organisationen

Jobbank

Virksomhedspartnere i Job4player ser et stort potentiale i dig som elitesportsudøver, og et godt match til virksomheden på målrettethed, disciplin, ansvarsbevidsthed og et stort vinderinstinkt. Derfor efterlyser de også flere ansøgninger fra elitesportsudøvere!

Læs mere om vores virksomhedspartnere og deres tilbud til dig ved at klikke ind på deres virksomhedsprofil under Partnere

Nedenfor kan du se jobopslag fra vores virksomheds- og rekrutteringspartnere interessante for - eller rettet mod - vindertyper fra elitesportens verden:
  

grey_line

Løbende opslag Cuneo

Er du den fødte sælger, der elsker at snakke med nye mennesker? 

Cuneo er Danmarks stærkeste salgspartner, og vi booker møder, laver opsøgende salgsarbejde, markedsafdækning og analyser for en lang række danske og internationale virksomheder.

Cuneo søger løbende presales managers til mødebooking og dataindsamling, vi tilbyder grundig oplæring, en god lønpakke, attraktiv bonusordning, pension, frokostordning og naturligvis den fleksibilitet det kræver, at have et job sideløbende med sporten. Vores kontor er beliggende i Helsingør, hvor du vil arbejde ud fra. Vi søger primært fuldtids- eller deltidsansatte (30 timer), men vil naturligvis være fleksible i forhold til din sport (ved kampe eller lign.).

Vi arbejder udelukkende med B2B kunder, og har derfor intet salg til privatpersoner. 

læs mere >>

grey_line

Løbende opslag Tryg

Søger du nye udfordringer i forsikringsbranchen efter sporten?

I Tryg tilbyder vi mange muligheder, hvor det kun er dig, der sætter grænsen for din fremtidige karriere. Du vil blive en del af en stor organisation som servicerer og rådgiver vores privat- og erhvervskunder med at få den bedste skræddersyede dækning.

Med det rette mindset og drive kan du starte rejsen som kunderådgiver, finanselev eller lignende. 

I Danmark har vi kontorer i Ballerup, Valby, Næstved, Århus og Viborg. 

læs mere >>

grey_line

Løbende opslag KBH Kommune_lille

Vil du bruge din sportsbaggrund til eks. at arbejde med aktivering af børn og unge?

Kunne du tænke dig at bruge dine erfaringer fra sportens verden til eksempelvis at arbejde med børn og unge, fritids- og idrætstilbud, voksne med særlige behov - eller noget helt andet?

I Københavns Kommune er der  10 overordnede arbejdsområder og kommunen består af  syv forvaltninger. Alle ledige stillinger slås op på  www.kk.dk/job, men specielt tre af forvaltningerne - og udvalgte stillinger/ arbejdsfunktioner herunder - tænkes ekstraordinært relevante for dig fra sportens verden.  Dette kunne være ifm. at give udsatte børn og unge et aktivt fritidsliv, blive rollemodel og/eller generelt at bygge bro mellem fritidsliv, skole, uddannelse, beskæftigelse og foreningsliv.

læs mere >>

grey_line

Løbende opslag Fifium

IT-virksomhed med specialisering i app/web udvikling søger sælgere og udviklere

Fifium er en danskejet IT virksomhed med specialisering i app/web udvikling, der ligger i hjertet af København. 

Vi gør stor umage ud af at finde de bedste kandidater til at sælge og udvikle apps og andre it-løsninger til vores kunder. Vores primære mål er, at kunderne får præcis den app/webløsning, de ønsker sig. Vores formål er simpelthen at gøre kundens idé til virkelighed.

Vi søger dedikerede sælgere, der skal kunne tage et nej, og vende det til ja. Man må ikke blive slået ud af nederlag, men have viljen til at nå sine salgsmål. Det mest vigtigste, er at man skal elske at sælge og have kundekontakt. Ingen salgsuddannelse er nødvendig.

Foruden sælgere søger vi udviklere der behersker Swift, Java, Wordpress, iOS.

læs mere >>

grey_line

Løbende opslag Aros Forsikring

Assurandører til Aros Forsikring i Aarhus

Som ansat i Aros Forsikring bliver du en del af et stærkt landsdækkende assurandørteam, der varetager deres eget område og kundeportefølje. Du kommer til at servicere og rådgive mennesker med at træffe et af livets vigtigste, men ofte nedprioriterede beslutninger, nemlig forsikringen af deres kære og deres ejendele.

Det vil være godt, hvis du har en finansiel baggrund, men det er ikke en betingelse. Oplæringen vil ske på hovedkontoret i Viby ved Aarhus

læs mere >>

grey_line

Løbende opslag Nykredit_lille

Kundekonsulenter til Nykredit Direkte i København

I Kundeservice og Salg, Nykredit Direkte® har vi ansvaret for alle Nykredits bankkunder uden ejerbolig. Din primære opgave bliver at betjene og servicere vores kunder, når de kontakter os enten telefonisk eller digitalt vedrørende deres daglige økonomi. 

På sigt går du efter at blive bankrådgiver med egen portefølje. Du har en baggrund som finansøkonom, finansbachelor, mægler - indenfor forsikringsbranchen, bank eller lignende. Du har drive, er ambitiøs og har lysten til at stå op for at gøre en forskel for kunderne.

læs mere >>

grey_line

Løbende opslag Fitness World_lille

Gør brug af din ekspertise fra sportens verden i Fitness World!

Uanset hvilke ambitioner du har for din karriere, så er vores fokus at udvikle vores medarbejdere, så de kan påtage sig nye udfordringer og tage større ansvar, hvis de ønsker det.

Vi har løbende brug for stærke profiler i form af centerledere og assisterende centerledere over hele landet. Vores uddannelsesafdeling vil du løbende sørge for, at du deltager i kurser og uddannelser for at styrke dine personlige og faglige kompetencer.

læs mere >>

grey_line

Løbende opslag Politi

Vil du gøre en forskel og være med til at sikre trygheden i vores samfund?

Det er et betroet og attraktivt job at være politibetjent. Derfor er der mange mentale, fysiske og teoretiske krav, du skal leve op til for at komme i betragtning som politistuderende. Du kan kun blive politibetjent, hvis du virkelig vil det!

Elitesportsudøvere er vant til atagere og indgå på et hold, hvis trup ofte bliver udgjort af spillere fra mange forskellige nationer og heraf kulturer ligesom præcis kommunikationsevne, særligt i pressede situationer, er meget vigtig, eftersom selv den mindste misforståelse vil kunne få alvorlige konsekvenser for hele teamet ibåde elitesport og hos politiet. Som politibetjent skal du præstere hver gang, du klarer kun jobbet via samarbejde med kollegaen, præcis som på banen.

læs mere >>

grey_line

Løbende opslag DGI

Kunne du tænke dig at arbejde inden for breddeidrættens verden?

DGI er Danmarks næststørste idrætsorganisation med flere end 1,5 millioner medlemmer. Med foreningerne som ramme medvirker vi til at udvikle idræt med vægt på fællesskab, udfordring og sundhed - og udbyder endvidere et stort antal kurser og events, hvortil vi løbende rekrutterer instruktører, undervisere og foredragsholdere.

Vi tror på, at elitesportsudøvere kan have en særdeles interessant profil i forhold til DGI's arbejde og engagement i foreningslivet.

læs mere >>

grey_line

Løbende opslag Sportmaster

Gør din passion for sporten til din hverdag med et job eller elevstilling hos SPORTMASTER

SPORTMASTER søger medarbejdere som brænder for og kender til følelserne i sporten fra dem selv. Vi kender ægte sportsglæde fra os selv, hvilket skal og vil gennemsyre alt hvad vi gør. 

I SPORTMASTER får du en dagligdag, hvor konkurrence, sport og viljen til at vinde er i centrum. Du får muligheden for at gøre din passion for sporten til din hverdag og kan eks. blive fuld- eller deltidssælger, souschef eller butikschef i en af vores butikker i hele landet - eller blive medarbejder i en af vores afdelinger på hovedkontoret i Ballerup.

læs mere >>

grey_line

Løbende opslag Bauhaus

Mangler du et fleksibelt job ved siden af sporten - eller vil du gøre karriere i en international byggevarehus kæde?

BAUHAUS er en alsidig arbejdsplads og fleksibiliteten og mulighederne er mange - for netop dig som nuværende eller tidligere elitesportsudøver. Du får uanede muligheder ved at blive en del af vores virksomhed, og det gælder hvad enten du bliver ansat i et af vores store varehuse, vores Servicecenter i Tilst - eller uden for landets grænser.

BAUHAUS tilbyder et bredt udvalg af stillinger i varehusene fordelt i hele landet. Der er f.eks. er mulighed for at arbejde "på gulvet" som et fleksibelt job ved siden af sporten. Vi har også flere typer lederstillinger og vi uddanner vores egne salgselever. 

På vores Servicecenter i Tilst er der desuden muligheder indenfor bl.a. indkøb, marketing, økonomi, IT og HR. BAUHAUS har også jobmuligheder i Norge og på Island.

læs mere >>

grey_line

Løbende opslag Home

Har du ambition om at blive sælgende mægler, salgskoordinator eller køre din egen forretning?

home søger ambitiøse medarbejdere der er villige til at gå, løbe eller svømme den ekstra mil for kunder og kollegaer for at nå i mål. Derfor retter vi blikket mod dig… fordi vi ved, at du som elitesportsudøver er gjort af det rette stof.

Uagtet om du har en ambition om at blive sælgende mægler, salgskoordinator eller stiler efter en dag at få din egen forretning, så stopper din udvikling i home aldrig. Gennem et omfangsrigt uddannelsesprogram på home University, holder vi hele tiden din kompetenceudvikling i gang. Du bliver - også løbende - uddannet til at mestre den funktion, du ansættes i.

læs mere >>

grey_line

Løbende opslag Hummel

Gør karriere i sportens verden uden for banen med elevforløb, job- og karrieremuligheder hos hummel

Hos hummel har vi mange forskellige job- og karrieremuligheder, alt afhængig af aktuelle jobåbninger og dine ønsker og kvalifikationer.

Du kan f.eks. starte ud som kørende sælger (i hele landet), kontorelev (økonomi), indkøbselev, salgselev, kundeservicemedarbejder, Marketing praktikant, Marketing assistent mm. - eller søge andre aktuelt ledige stillinger på baggrund af dine kvalifikationer. Stillingerne befinder sig på vores hovedkontor i Aarhus, med undtagelse af stillingen som kørende sælger, der er aktuelt i hele landet.

læs mere >>

grey_line

Løbende opslag FK Distribution

Start din karriere i FK Distribution A/S med et job som distributionsleder

FK Distribution A/S formidler både digitale tilbud og landsdækkende omdeling af tilbudsaviser og reklamer til de danske forbrugere. Du kan f.eks. starte din karriere i FK Distribution A/S med et job som distributionsleder. En distributionsleder har ansvaret for distribution af aviser og reklamer i eget distributionsområde, herunder ledelse og opfølgning på 120-150 omdelere.

Vi har med jævne mellemrum udfordrende stillinger indenfor ledelse, IT, kundeservice og salg til vores afdelinger i Taastrup, Odense, Tilst og Esbjerg.

Vi har også mulighed for at tilbyde dig nogle fleksible deltidsjob - eksempelvis som studentermedarbejder, reklameomdeler eller lagerarbejder.

læs mere >>

grey_line

Løbende opslag Nordea

Medarbejdere til Nordeas telefonbank i Aarhus og Taastrup (Deltid)

Kan du levere gode kundeoplevelser? Og leder du efter et spændende job, hvor du selv er med til at bestemme dine arbejdstider? Så har vi måske jobbet til dig

Vi søger medarbejdere til vores telefonbank i Aarhus og Taastrup, hvor vi supporterer vores kunder hele døgnet året rundt. Vi har brug for din hjælp i travle perioder, på helligdage, ferier og på "skæve" tidspunkter.

Vi tilbyder en dynamisk og fleksibel arbejdsplads med faglige udfordringer. Du bliver del af en engageret gruppe på 40 medarbejdere (Begge puljegrupper er på 40 hver), som alle arbejder i Nordea i deres fritid. Hos os er du i høj grad "på", når du er på arbejde. Du får feedback på din indsats, og bliver målt på dine resultater.

Du kan forvente en gennemsnitlig arbejdsuge på minimum 10 timer.

Ansøgningsfrist: Løbende ansættelse

se jobopslag >>

grey_line