[PAGE FIELD RECURSIVE]

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder

"Hos Nykredit anerkender vi de unikke egenskaber man som elitesportsudøver besidder, og er derfor imødekommende over for udøvere - nuværende som tidligere - der ønsker at gøre karriere hos os."

- Arne Sørensen, Underdirektør i Nykredit Direkte ®

Cuneo

 

Er du den fødte sælger, der elsker at snakke med nye mennesker?

Cuneo er Danmarks stærkeste salgspartner, og vi booker møder, laver opsøgende salgsarbejde, markedsafdækning og analyser for en lang række danske og internationale virksomheder.

Vi arbejder udelukkende med B2B kunder, og har derfor intet salg til privatpersoner.

En karriere i Cuneo vil være et stærkt valg, hvis du ønsker at få erfaring i opsøgende salg, kundepleje, relationssalg og hvis du vil være en del af et stærkt hold, der elsker at have fart på, og kan lide det, vi laver!

Vi kæmper sammen for at give vore kunder den bedste oplevelse, og laver et fantastisk forarbejde for vore kunders sælgere. 

Hvis du har ambitioner og stærk vilje, kan du nå rigtig langt hos Cuneo.

Det vigtigste for os er at du har kampgejst og vilje, og har mod på at prøve noget nyt. Jobbet består primært i at tale i telefon, men er både sjovt, hårdt, udfordrende, lærerigt og fantastisk!

Vi søger løbende presales managers til mødebooking og dataindsamling, vi tilbyder grundig oplæring, en god lønpakke, attraktiv bonusordning, pension, frokostordning og naturligvis den fleksibilitet det kræver, at have et job sideløbende med sporten. 

Vores kontor er beliggende i Helsingør, hvor du vil arbejde ud fra. Vi søger primært fuldtids- eller deltidsansatte (30 timer), men vil naturligvis være fleksible i forhold til din sport (ved kampe eller lign.).

Se mere om os på www.cuneo.dk  og send gerne dit cv samt et par linjer om dig selv til os.

Vil du høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Peter Benjaminsen, Partner i Cuneo, på tlf. 31 15 34 49 eller mail pb@cuneo.dk