[PAGE FIELD RECURSIVE]

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder

"Hos Nykredit anerkender vi de unikke egenskaber man som elitesportsudøver besidder, og er derfor imødekommende over for udøvere - nuværende som tidligere - der ønsker at gøre karriere hos os."

- Arne Sørensen, Underdirektør i Nykredit Direkte ®

Nordea

- den største finanskoncern i Nordeuropa

Job i Nordea?
Kan du levere gode kundeoplevelser? Og leder du efter et spændende job, hvor du selv er med til at bestemme dine arbejdstider? Så har vi måske jobbet til dig.

Serviceagent
Kan du levere kundeoplevelser i verdensklasse, og vil du være en del af et dynamisk miljø med et højt ambitionsniveau? Vi tilbyder en arbejdsplads med fantastiske kollegaer og spændende udviklingsmuligheder både fagligt og personligt. Som serviceagent har du stor passion for at servicere og skabe ekstraordinære kundeoplevelser i hver eneste henvendelse både på telefon og chat. Du motiveres i at tage ansvar, og du får en masse energiske kollegaer, som hver dag møder ind med samme mål: at give vores kunder de bedste oplevelser. 

I Nordea 24/7 er vi tilgængelige døgnet rundt, alle ugens dage. Dine arbejdstider er varierede, og med udgangspunkt i dine ønsker og tilpasses vores kunders behov. Din  ugentlige arbejdstid som Serviceagent vil være 24, 30 eller 37 timer.  Dog tilbyder vi også arbejdstider ned til 12 timer ugentlig, hvis du er studerende.

Service- og Rådgivningsagent
Har du et højt ambitionsniveau, er du energisk, og brænder du for at skabe de bedste kundeoplevelser i selskab med fantastiske kollegaer? Som Service- og Rådgivningsagent arbejder du fuldtid i Nordea 24/7, hvor du bliver en del af en sjov og tempofyldt hverdag. Du har stor passion for at rådgive, servicere og skabe ekstraordinære kundeoplevelser i hver henvendelse, hver dag, både på telefon og chat. Du trives med at kommunikere med alle typer mennesker, uanset hvilken opgave de skal have løst. 

Vores kultur er præget af feedback og lysten til hele tiden at blive bedre. Du motiveres af at tage ansvar både for den gode kundeoplevelse samt egen udvikling.

I Nordea 24/7 er vi tilgængelige døgnet rundt, alle ugens dage. Dine arbejdstider er varierede, og med udgangspunkt i dine ønsker og tilpasses vores kunders behov.

Praktik i Nordea?
Nordea søger hvert år praktikanter til praktik forløb, med henblik på senere ansættelse som Trainee. Er du derfor i gang med en Finansøkonom eller Finansbachelor uddannelse, kunne et praktikforløb i Nordea være en fantastisk mulighed for at få en fod indenfor i bankverdenen.

Læs mere om dine praktikmuligheder her

For mere information eller ved interesse kontakt:
Serviceagent Aarhus: Dennis Schytt Haarh
Tlf. +45 55477128 eller mail dennis.schytt.haahr@nordea.com

Service- og Rådgivningsagent Aarhus: Martin Castrup
Mail martin.castrup@nordea.com

Serviceagent Taastrup: Rune Stenild Nygaard
Tlf. 55478562 eller mail rune.stenild.nygaard@nordea.dk

Web: www.nordea.dk