[PAGE FIELD RECURSIVE]

Sidste nyt

01-03-2019

HUSK! Ansøgningsfrist til uddannelse på kvote 2 er 15. marts

Læs mereSe flere nyheder

"Hos Nykredit anerkender vi de unikke egenskaber man som elitesportsudøver besidder, og er derfor imødekommende over for udøvere - nuværende som tidligere - der ønsker at gøre karriere hos os."

- Arne Sørensen, Underdirektør i Nykredit Direkte ®

Nordea

- den største finanskoncern i Nordeuropa

Job i Nordea?
Kan du levere gode kundeoplevelser? Og leder du efter et spændende job, hvor du selv er med til at bestemme dine arbejdstider? Så har vi måske jobbet til dig.

Nordea har en førende position inden for corporate merchant banking, retail banking og private banking, og er også den førende leverandør af livsforsikrings- og pensionsprodukter i Norden. I Nordea arbejder vi ud fra værdien "Det er mennesker, det handler om", og anderkender, at det er mennesker, der gør forskellen. I elitesportsudøvere, eller personer med en baggrund i elitesport, har vi med en gruppe mennesker at gøre, der er vant til at yde, præstere og skabe resultater - mennesker der gør, og ønsker at gøre, en forskel. Derfor ser vi et godt match på vores værdisæt og elitesportsudøveres karakterer, og engagerer os aktivt i at møde udøverne på deres præmisser i det omfang der er muligt.

Fleksibelt deltidsjob?
Leder du eksempelvis efter et spændende job, hvor det handler om at levere gode kundeoplevelser, og hvor du selv er med til at bestemme dine arbejdstider, søger Nordeas telefonbank i Aarhus og Taastrup løbende nye medarbejdere til at supportere vores kunder hele døgnet året rundt.

Vi tilbyder en dynamisk og fleksibel arbejdsplads med faglige udfordringer og har brug for din hjælp i travle perioder, på helligdage, ferier og på "skæve" tidspunkter. Hos os er du i høj grad "på", når du er på arbejde. Du får feedback på din indsats, og bliver målt på dine resultater.

Du kan forvente en gennemsnitlig arbejdsuge på minimum 10 timer.

Praktik i Nordea?
Nordea søger hvert år praktikanter til praktik forløb, med henblik på senere ansættelse som Trainee. Er du derfor i gang med en Finansøkonom eller Finansbachelor uddannelse, kunne et praktikforløb i Nordea være en fantastisk mulighed for at få en fod indenfor i bankverdenen.

Læs mere om dine praktikmuligheder her

For mere information eller ved interesse kontakt:
Aarhus:   Sanne Skovgaard på tlf. 29 39 50 08 eller mail sanne.skovgaard@nordea.dk
Taastrup:  Line Sand Holgersen på tlf. 61220420 eller mail line.sand.holgersen@nordea.dk
Web:  www.nordea.dk