[PAGE FIELD RECURSIVE]

Sidste nyt

27-05-2019

Vil du bruge dine kompetencer fra sporten i investeringsbranchen? proVeo søger kundechefer fra elitesportens verden!

Læs mereSe flere nyheder

"Hos Nykredit anerkender vi de unikke egenskaber man som elitesportsudøver besidder, og er derfor imødekommende over for udøvere - nuværende som tidligere - der ønsker at gøre karriere hos os."

- Arne Sørensen, Underdirektør i Nykredit Direkte ®

proVeo 

Om proVeo

proVeo er en FinTech-startup med base i Skanderborg og København og kunder i hele landet. Virksomheden blev grundlagt i 2016 af Johann Laux, der har en vision om at demokratisere investeringsmarkedet, så alle investorer - professionelle som andre - får den samme kvalitet i deres formueforvaltning.

Siden 2016 er vi vokset til 25 medarbejdere, der alle deler Johanns vision, vi har fået næsten 4 mia. kr. under overvågning og har lanceret en ny og unik investeringsapp, der hjælper investorer med at bevare overblikket over deres investeringer.

Vi hjælper formuende familier, individer og selskaber med at overvåge og optimere deres forvaltning, hvad angår risiko, afkast, omkostninger og overordnet kvalitet. Vi investerer altså ikke folks penge, men overvåger dem, der gør. På den måde sikrer vi, at kunden altid får mest muligt ud af deres investeringer.

youtube billede

Du kan blive vores nye Kundechef

Vi søger løbende flere kundechefer, da vi oplever en markant efterspørgsel efter vores uvildige rådgivning. Som kundechef kommer du til at besøge potentielle nye kunder og præsentere dem for, hvem proVeo er, og hvordan vi kan hjælpe dem med at få mere ud af deres investeringer.

Jobbet som kundechef er et fuldtidsjob med en høj grad af fleksibilitet, frihed under ansvar og gode muligheder for at påvirke egen indtjening.

Din profil og ansvarsområder
Vi leder efter dig, der har stoppet eller er i gang med at stoppe din sportskarriere og derfor søger et andet job, hvor du kan bruge dine styrker på bedste vis. Vi er overbeviste om, at du vil passe rigtig godt ind hos proVeo, da vi ser nogle værdifulde karakteristika hos dig, der er eller har været elitesportsudøver. Vi forestiller os, at du:

  • brænder for at skabe resultater.
  • er vant til at arbejde med dig selv og løbende vurdere, hvor du kan blive bedre.
  • har viljestyrken og motivationen til at nå i mål med det, du har sat dig for - også selvom du støder på udfordringer undervejs.

Det vil være en fordel, hvis du har taget en form for økonomisk uddannelse, men det er ikke et krav.

Det vigtigste er, at du får energi af at mødes med mange nye, potentielle kunder, og at du anser dig selv for at være en udadvendt og kommunikativt stærk, selvkørende person med den nødvendige "power" til at lukke salget.

Du kan læse mere om proVeo på vores hjemmeside: www.proveo.dk

Hvis du vil høre mere om proVeo og arbejdet som kundechef, er du mere end velkommen til at kontakte vores Direktør, Kresten Johansen på tlf. 81 61 40 46 eller johansen@proveo.dk.

Ansøgninger sendes også til johansen@proveo.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

medarbejdere