Finansøkonom

Drømmer du om en uddannelse/karriere i den finansielle sektor kombineret med sport på højt niveau? Med en Finansøkonom uddannelse kommer du til at arbejde med tal og økonomi, og kan eks. specialisere dig inden for bank-, forsikrings-, ejendoms- eller revisionsverdenen.

På Erhvervsakademi Dania har du mulighed for at tage finansøkonomuddannelsen som et onlinestudie. I samarbejde med 4player har Erhvervsakademi Dania skabt en uddannelse med et online virtuelt læringsmiljø.

Uddannelsen er designet på en måde, så du som studerende i høj grad involveres i undervisningen. Vi har særligt fokus på udvikling af dine analytiske-, refleksive-, kommunikative- og samarbejdsmæssige kompetencer.

Hele uddannelsen kan tages online. Der foregår ingen almindelig klasseundervisning, og der er heller ikke mødepligt ved de skriftlige prøver.

Bemærk: Finansøkonom online har opstart i september, og hele uddannelsen er SU-berettiget.

 

Fleksibilitet i top

Vores online set-up skaber en fleksibilitet for dig som studerende, hvilket gør det muligt at fokusere på din sport og samtidig tage en videregående uddannelse. Du kan deltage i undervisningen, når du har tid. Helt tilpasset din aktive sportskarriere.

 

Sociale muligheder

Vi har lagt stor vægt på at skabe et socialt element i uddannelsen, selvom det foregår på internettet. Vi lægger op til at mødes ca. fire gange i løbet uddannelsen, og vi vil forsøge at tilrettelægge det således, at flest mulige kan deltage på disse læringscamps.

 

Job og videreuddannelse

Finansøkonomuddannelsen er en praksisnær uddannelse med meget gode beskæftigelsesmuligheder. Uddannelsen giver muligheder for at få arbejde inden for mange forskellige områder så som pengeinstitut, realkredit, revision, pension/forsikring, ejendomshandel og ejendomsadministration.

Som finansøkonom har du endvidere gode efteruddannelsesmuligheder. Der findes flere top-up uddannelser til Finansøkonom (f.eks. Sport Management, International Handel og Markedsføring mm.), og du har direkte adgang til HD 2. del.

Se oversigt over optagelseskrav og karriereveje i oversigten længere nede på siden.

 

Fokus

Uddannelsen fokuserer på, at du udvikler kompetencer, der gør dig i stand til at varetage rådgivningsmæssige jobs i den finansielle sektor. Du vil gennem studietiden få opbygget analytiske og teoretiske kompetencer, således at du efter studiet kan indgå i komplekse finansielle overvejelser i sektoren, eller videreuddanne dig til bachelor på universitetet.

 

Uddannelsens fag

  • Erhvervsjura
  • Erhvervsøkonomi
  • Finansielle markeder og rådgiv¬ning
  • Finansiel markedsføring
  • Privatøkonomi
  • Samfundsøkonomi
  • Statistik
  • Salg og kunderelationer
  • Økonomisk metode

 

Uddannelsens kerneområder

  • Den finansielle sektor og virksomheder
  • Finansielle produkter
  • Privatkunderådgivning
  • Erhvervskunderådgivning

 

Dagligdagen på studiet

Som studerende på Finansøkonom Online, vil du opleve en stor fleksibilitet og mulighed for individuel tilpasning af uddannelsesforløbet til din karriere som eliteidrætsudøver.

Uddannelsen bygger på IT-teknikker, der gør det muligt for dig at indgå i diskussioner og gruppearbejder på tværs af landegrænser. Du vil opleve at kunne være i daglig kontakt med såvel din underviser, samt de øvrige studerende på uddannelsen.

Undervisningen lægger vægt på, at du gennem forskellige forløb, så som projekter, dialog og portfolio, bygger videre på den viden og teori, som du har oparbejdet gennem arbejdet med læsning af litteratur, onlineforelæsninger, formidling via video, ect.

 

Praktik

Som en del af uddannelsen vil der indgå et praktikforløb. Her kan der potentielt være et godt match til nogle af 4players samarbejdspartnere – eks. Spar Nord, der tilbyder praktikforløb for Finansøkonom studerende.

Læs mere om dine praktikmuligheder ved 4players partnere ved at klikke dig ind på deres præsentation

 

Adgangskrav

For at komme ind på uddannelsen skal du som minimum opfylde et af følgende adgangskrav:

  • En gymnasial uddannelse (stx, hf, htx eller hhx) med engelsk C og matematik eller erhvervsøkonomi på B-niveau
  • En relevant erhvervsuddannelse for eksempel inden for økonomi eller finans med engelsk på C-niveau og matematik eller virksomhedsøkonomi på B-niveau
  • En erhvervsuddannelse, som kan sidestilles med ovenstående, samt at ansøgeren efter akademiets skøn kan gennemføre uddannelsen

Har du ikke haft erhvervsøkonomi på B-niveau eller stiftet bekendtskab med bogføring og daglig revision, kunne det – som forberedelse til Finansøkonom studiet – være en hjælp at supplere med et AU-fag (akademiuddannelsesfag) i “Indledende Erhvervsøkonomi med regneark” eller “Økonomistyring”. Tag kontakt for yderligere info om dette.

Ansøgningsfrist og studiestart

  • Ansøgningsfrist: 15. marts (kvote 2) eller 5. juli (kvote 1)
  • Studiestart: August/September

 

Kontakt og mere info

Læs mere om uddannelsen HER

For vejledning kontakt koordinator i 4player:
Anders Egholm
Tlf.: +45 61 69 05 40
Mail: anders.egholm@spillerforeningen.dk

For spørgsmål vedrørende uddannelsen kontakt Dania:

Lena Dalsgaard eller Susanne B. Kirkegaard
Tlf.: 72291022 / 61953522
Mail: finansonline@eadania.dk

 

OBS VED ANSØGNING! Ved ansøgning på optagelse.dk skal vælges uddannelsen med studiested Silkeborg. Husk at vælge den af dem med E-LÆRING

 

Indholdet på denne præsentationsside er leveret af uddannelsesstedet, der er ansvarlige for indholdets rigtighed.

Kontakt 4player

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Udfyld kontaktformularen og så vender vi tilbage til dig snarest muligt. Du kan også se 4players team og tage direkte kontakt til en relevant medarbejder i vores kontaktsektion via knappen nedenfor.

Har du brug for hjælp?

33 12 11 28