HD – diplomuddannelse i erhvervsøkonomi

HD er en erhvervsøkonomisk diplomuddannelse på deltid, der består af to selvstændige uddannelsesforløb. HD 1. del er en 2-årig erhvervsøkonomisk grunduddannelse på deltid, der samtidig danner grundlag for at specialisere dig inden for et funktionsområde på HD 2. del (ligeledes 2 år).

Vælger du at give dig i kast med en HD-uddannelse, så foretager du en sikker investering i din fremtid.

Mange traditionelle jobs er på vej ud af arbejdsmarkedet. Fleksible medarbejdere er på vej ind – de såkaldte omstillingsparate. Vi lever i en tid, hvor der hele tiden er fokus på virksomhedens evne til at udvikle sig. Dette krav om forandring indebærer, at evnen til at forudse og kontrollere ændringer bliver stadig vigtigere for erhvervslivet.

HD-uddannelsen ved Syddansk Universitet giver dig mulighed for at leve op til disse krav, da den henvender sig til dig, som har praktisk erfaring fra erhvervslivet eller den offentlige sektor, og som nu vil have en solid teoretisk ballast til at komme videre i karrieren.

HD er opbygget som to selvstændige uddannelsesforløb:

  • HD 1. del, en 2-årig erhvervsøkonomisk grunduddannelse på deltid, der samtidig danner et fælles grundlag for specialestudierne på HD 2. del. En afsluttet HD 1. del giver ret til titlen Graduate Certificate in Business Administration.
  • HD 2. del, hvor der kan vælges mellem følgende specialer:
  • En afsluttet HD 2. del giver titlen Graduate Diploma in Business Administration.
  • Den samlede HD uddannelse svarer til bachelorniveau og giver dermed mulighed for adgang til for eksempel relevante masteruddannelser og udvalgte cand.merc.-studier.

På Syddansk Universitetet kan du følge undervisningen på dag-aften eller weekendhold – i Jylland, på Fyn eller Sjælland samt som fjernundervisning.

Bemærk! HD uddannelsen er en betalingsuddannelse. Se prisen på HD 1. del på hjemmesiden

Uddannelsen kan evt. finansieres gennem en bruttolønsordning

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen på en af vores HD-uddannelser.T

Læs mere om HD uddannelsen på www.blivhd.dk

For yderligere info kontakt HD-udvalget:
Lone Christensen, Sekretær
Tlf.: 6550 9122
Mail: hd@sam.sdu.dk

For tilmelding kontakt koordinator i 4player:
Jesper Kristensen
Tlf.: 27 14 49 22
Mail: jesper.kristensen@spillerforeningen.dk

Har du brug for hjælp?

33 12 11 28