HF / HF enkeltfag (Storstrøm)

VUC Storstrøm tilbyder HF enkeltfag, som er skræddersyet til dig som et fleksibelt undervisningstilbud og giver adgang til videre uddannelse.

Når du tager en HF eksamen, har du mulighed for at deltage i undervisning på hold, hvor der kan være andre elitesportsudøvere fra Danmark og resten af Europa. Undervisningen er en del af VUC Storstrøms fjernundervisningstilbud. Alle materialer, du skal arbejde med, er digitale, og der indgår videosekvenser, som er med til at uddybe undervisningen.

Uddannelsen kan bygges op, så du følger et eller to fag ad gangen. Undervisningen er meget fleksibel i tid og rum og består af opgaver, som indgår i moduler. Når du har afleveret en opgave, modtager du efterfølgende feedback fra din underviser, inden du skal arbejde med næste opgave. Under hele uddannelsen vil du blive tilbudt vejledning via telefon, mail og videokonferencer.

Der er tilknyttet en overordnet vejleder, som følger dig hele vejen fra start til slut.

SE OVERSIGT OVER FAG DER UDBYDES FRA AUGUST OG JANUAR

 

Studiets opbygning

Studiet er bygget op af HF enkeltfag, som kan stykkes sammen til en hel HF-eksamen, der giver adgang til videregående uddannelser. Du bestemmer selv i hvilket tempo, du vil sammenstykke din HF-eksamen – se mere om obligatoriske fag og valgfag HER.

Nye fag udbydes hvert år i januar og august. Der vil være mulighed for løbende optag, og det foregår i dialog med din vejleder.

Du er altid velkommen til at få et møde med din vejleder inden opstart, hvor I gennemgår uddannelsesforløbet. Mødet kan foregå virtuelt. Vi kan tage højde for ønsker om bestemte eksamensdage til de mundtlige eksamener, hvis du oplyser det allerede ved tilmeldingen.

 

Krav til udstyr

Du skal have en PC eller Mac, højtalere og kamera samt en internetopkobling, som har en rimelig kvalitet. Vi hjælper dig i gang med den rigtige software.

 

Pris for deltagelse på enkeltfag

Obligatoriske fag koster 550kr. og valgfag koster 1.400kr. Du skal have betalt for deltagelse, inden du begynder din undervisning.

 

Adgangskrav

Du skal have afsluttet 10. klasse eller et tilsvarende niveau. Du kan i særlige tilfælde optages på baggrund af en afsluttet 9. klasse, dog tidligst 1 år efter, at du har forladt folkeskolen.

 

Kontakt og tilmelding

Gitte Langkjær Jakobsen, HF vejleder
Mail: GIJ@vucstor.dk
Tlf.: 29456858

Har du brug for hjælp?

33 12 11 28