Bliv “Helse- og Sportsmassør” eller “Fysiurgisk Massør og Sportsbehandler” (blended learning)

Vælg mellem to typer massøruddannelser; Helse- & sportsmassør el. Fysiurgisk massør & sportsbehandler, hvor du kan sætte egne erfaringer som udøver i spil og på bedste vis tilpasse dine behandlinger til dine kunder. Der fokuseres på eks. helsemassage, sports/idrætsmassage og specifik skadesbehandling.

At Work Skolen tilbyder to forskellige massøruddannelser.

Vi ved, hvor vigtigt det er, at du som massør har den rette viden og praktisk erfaring, så du kan mestre faget, og yde det optimale. Vi har uddannet massører i 20 år, og tilbyder to forskellige typer massøruddannelse – du kan læse om forskellene her nedenfor:

Som Helse- og Sportsmassør kan du give dine kunder en professionel helkropsmassage med fokus på wellness og velvære og du kan ligeledes tilbyde massage inden sportspræstation, samt restituerende massage efter fysisk/sports aktivitet. Du lærer at give en koreograferet helkrops helsemassage der varer 30-45 minutter, og ligeledes en koreograferet helkrops sportsmassage af ca. 60 minutters varighed. Massagekoreografierne kan gives som hel- eller delkropsmassager, alt efter dine kunders ønsker og behov

Du bliver undervist på forløbet af erfarne massører, og uddannelsen består af 70 lektioner, heraf 50 massage og 20 anatomi og fysiologi (E-learning). Efter endt eksamen fået du et eksamensbevis. Eksamen vurderes bestået/ikke bestået. Uddannelsen kvalificerer ikke til at man kan bygge videre med vores massagespecialer.

Som Fysiurgisk Massør og Sportsbehandler kan du arbejde professionelt med massagebehandling, på virksomheder, i egen klinik eller lignende. Du vil blive undervist i fysiurgisk kropsmassage ud fra videnskabeligt underbyggede teorier og principper. Vi arbejder meget grundigt med helsemassage, sports/idrætsmassage og specifik skadebehandling. Desuden vil der blive undervist i varmebehandling og udspændingsteknikker, for at gøre dit fundament som massør bredest og bedst muligt.

Du bliver undervist af Statsautoriserede fysioterapeuter, og står efter endt eksamen med et eksamensbevis underskrevet af underviser og censor, som begge er fysioterapeuter

Uddannelsen til Fysiurgisk Massør strækker sig over 130 lektioner, hvor hele 90 lektioners undervisning er i massageteori og praktisk massage. Denne undervisning foregår sideløbende med anatomi- og fysiologiundervisningens 40 lektioner (E-learning). Efter endt eksamen får du et eksamensbevis samt et karakterblad med dine karakterer fra både massagefaget og anatomi og fysiologi eksamen. Efter endt uddannelse, er du kvalificeret til at bygge videre med et af vores massagespecialer.

 

Forløb

Faget anatomi og fysiologi tages på begge uddannelser som E-learning, og der er mulighed for opstart fra dag til dag. Faget massage tages som klasseundervisning, og der er løbende opstarter i hele landet.

At Work Skolen tilbyder uddannelsen som Helse- og Sportsmassør i København, Roskilde, Odense, Aarhus og Aalborg – og så naturligvis på Internettet for faget anatomi og fysiologi.

At Work Skolen tilbyder uddannelsen som Fysiurgisk Massør og Sportsbehandler i København, Roskilde, Odense, Aarhus og Aalborg – og så naturligvis på Internettet for faget anatomi og fysiologi.

Vi tilbyder fleksible forløb, så du vil kunne blive uddannet som massør på 2-5 måneder.

Uddannelsens fag/emner Fysiurgisk Massør og Sportsbehandler:

  • Anatomi og fysiologi: 40 lektioner som E-learning
  • Massage: 90 lektioner som klasseundervisning

Uddannelsens fag/emner Helse- og Sportsmassør:

  • Anatomi og fysiologi: 20 lektioner som E-learning
  • Massage: 50 lektioner som klasseundervisning

 

Særlig E-learning

At Work Skolen tilbyder en helt særlig form for E-learning, som er meget grundig, og hvor du kan lytte til, og se, undervisningen igen og igen. Ligeledes, vil du have hele online pensum til din rådighed, så snart du tilmelder dig uddannelsen.

Se gerne gratis prøvemoduler HER

 

Efteruddannelse for Fysiurgisk Massør og Sportsbehandlere

At Work Skolen tilbyder efteruddannelse til elever der er uddannede Fysiurgisk Massør og Sportsbehandler, i form af specialer indenfor emnerne;

  • Sportsskader
  • Triggerpunkt akupunktur

 

Adgangskrav

Uddannelsen kræver ingen specielle forkundskaber, kun en vis portion nysgerrighed og interesse.

 

Pris

Uddannelsen Fysiurgisk Massør og Sportsbehandler koster kr. 18.500,- og prisen er fratrukket en rabat på kr. 3.000,-. Prisen inkluderer alle materialer, samt eksaminer.

Uddannelsen til Helse- og Sportsmassør koster 9.450 kr. Prisen inkluderer alle materialer, samt eksaminer.

Uddannelsen kan evt. finansieres gennem en bruttolønsordning

 

Kontakt og yderligere information

Du kan læse mere om uddannelserne til Helse- og Sportsmassør samt Fysiurgisk Massør og Sportsbehandler på At Work Skolens hjemmeside:

FYSIURGISK MASSØR OG SPORTSBEHANDLER KLIK HER

HELSE OG SPORTSMASSØR KLIK HER

OBS! Ved tilmelding skal du i beskedfeltet notere “4player”. At Work vil da være klar over din status som elitesportsudøver og kunne tildele rabat herefter.

For yderligere info kontakt:
Søren Munch Jensen, At Work
Tlf.: 44 48 61 00
Mail: info@atwork.dk

Kontakt 4player

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Udfyld kontaktformularen og så vender vi tilbage til dig snarest muligt. Du kan også se 4players team og tage direkte kontakt til en relevant medarbejder i vores kontaktsektion via knappen nedenfor.

Har du brug for hjælp?

33 12 11 28