Serviceøkonom & Sport Management

Kombiner din passion for sport og events med en veludviklet forståelse for de forretningsmæssige mekanismer inden for sport, event- og fritidssektoren. For dig der eks. gerne vil arbejde i serviceindustrien eller ‘bag kulissen’ i sport- og/eller eventbranchen.

Med en online Serviceøkonom (2 år) får du kompetencer til at arbejde med udvikling, drift, koordinering, ledelse og markedsføring af serviceydelser inden for sport & event. Serviceøkonomen er en AP grad, hvor du efterfølgende kan du søge ind på Sport Management top-up uddannelsen (1½ år, bachelorgrad), som i endnu højere grad går i dybden med sport og event-området og giver en veludviklet forståelse for de forretningsmæssige mekanismer inden for sport, event og fritidssektoren.

 

Indhold og opbygning

På uddannelserne relateres fag som metode og research, branchekendskab, marketing, jura, økonomi og management til sports- og eventsektoren. Uddannelserne fokuserer således på det oplevelsesøkonomiske område, som sports- og eventsektoren er en stor del af. Vores mål er at uddanne dig til at kunne bidrage til disse sektorers vækst og dermed også til udviklingen af oplevelsesøkonomien.

Eksempler på jobs som uddannelsen er rettet mod kunne være sportskonsulent, klubmanager, key account manager, marketingskoordinator, eventkoordinator, projekleder, sponsoransvarlig mm.

BEMÆRK: Sproget for undervisningslektionerne vil foregå på engelsk, men opgaver, projekter, vejledning og gruppearbejde vil være på dansk.

 

Adgangskrav og udvælgelseskriterier

Der er adgangsbegrænsning på både Serviceøkonomen og Sport Management top-up’en. Der er derfor ingen garanti for at få en plads selvom du måtte opfylde adgangskravene.

Se adgangskrav og udvælgelseskriterier på Serviceøkonomen HER

 

Lektioner optages og lægges online

På UCN har vi opbygget et e-lærings koncept, som gør det muligt at studere når man selv har tid. Konceptet er 100 % internetbaseret og det er ikke nødvendigt at møde fysisk op uddannelsesstedet – undervisningen, projekter og andre studierelaterede opgaver vil blive lagt i vores ‘virtuelle klasseværelse’ og derigennem gjort tilgængelig for den studerende.

Vi har lagt stor vægt på at skabe et socialt element i uddannelsen, selvom det foregår på internettet. Derfor optager vi vores lektioner med vores fysisk-tilstedeværende elever og uploader derefter lektionerne på internettet. Derigennem oplever vores online studerende en kontakt til underviseren, men også til de fysisk-tilstedeværende elever og kan lære igennem deres interaktion med underviseren. Der vil forekomme gruppearbejde på uddannelsen og her har vi også online værktøjer der gør dette muligt.

Vores ide med vores e-lærings koncept var at bevæge os væk fra “brevkurset” og skabe en virtuel kontakt mellem underviser og den studerende. Vi bruger et system der hedder Adobe Connect og herigennem kan vi også kommunikere live med hinanden, dvs. vejledning, gruppearbejde osv. kan også foregå på internettet. Vores online setup skaber en fleksibilitet for den studerende, som gør det muligt at fokusere på sin sport og samtidig tage en uddannelse.

Læs mere om uddannelsen på www.ucn.dk

Gennem professionsbacheloruddannelsen i Sport Management har vi skabt en unik mulighed for dig, som ønsker at gøre din passion for sport til din levevej. Uddannelsen giver dig de kernekompetencer som er med til at netop du i fremtiden er med til at skabe merværdi i den sport- og event virksomhed du bliver tilknyttet.
– Per Justesen, grundlægger af Sport Management uddannelsen

Sporten appellerer til mange personer i befolkningen, og med den nye uddannelse kan der skabes synergi mellem interessen for sport og en sund forretningsmæssig tilgang, baseret på relevante værktøjer til at analysere og løse branchemæssige problemstillinger. Uddannelsen vil derfor være et plus i en branche, hvor det i højere grad end tidligere handler om at være skarp på de markeds- og serviceorienterede områder for at stå stærkt i en øget konkurrence.
– Flemming Østergaard, tidl. bestyrelsesformand i Parken Sport & Entertainment

 

For mere info og evt. ansøgning kontakt:

Jesper Thorup, rådgiver i 4player
Tlf.: 61 71 31 99
Mail: jesper.thorup@spillerforeningen.dk

Har du brug for hjælp?

33 12 11 28