Er du den fødte sælger? Ordrestyring.dk kigger mod eliten!

Ordrestyring.dk er ny partner i 4player og retter blikket mod dig der er, eller har været, elitesportsudøver. Er du den fødte sælger, der elsker at snakke med nye mennesker og skabe relationer?

I 4player byder vi velkommen til Ordrestyring.dk – en SaaS-virksomhed (software as a service) der leverer sagsstyringssystem til håndværkere, som gør deres hverdag lettere.

Ordrestyring.dk kigger løbende efter nye profiler til deres team og ser det gode match på dig som nuværende eller tidligere elitesportsudøver. De skriver i deres virksomhedspræsentation om stillingen som Account Manager bl.a.:

– Du hjælper håndværkerne, med at se hvordan de kan få mere ud af deres forretning, og tage den til det næste niveau ved at digitalisere deres sagsstyring. Du vil indgå i et etableret salgsteam, som altid er klar på at lære fra sig og dele erfaringer, for at sikre du får succes i stillingen.

– Alfa-omega for os er at du brænder for det gode salg, er kommunikativ stærk og en god closer. Derudover er du en positiv, konkurrenceorienteret og social person, der bidrager med god stemning på kontoret.

Er det dig de står og mangler?

Læs mere om Ordrestyring.dk og hvad de kan tilbyde i deres virksomhedspræsentation

Har du brug for hjælp?

33 12 11 28