Invitation til 4player webinar uge

4player afholder i uge 47 flere spændende webinarer for dig som elitesportsudøver. Vil du eks. have input til hvordan du får god søvn og sunde søvnvaner? Få et indblik i god håndtering af din privatøkonomi og budgetplanlægning? Eller lære om LinkedIN og hvordan du bedst muligt plejer dit netværk og rækker ud til erhvervslivet efter sporten?

Hvor vi i efteråret normalt afholder Karriereskifteseminar, føler vi, at det i den aktuelle COVID-19 situation ikke vil være ansvarligt at afholde et fysisk møde.

I stedet har vi planlagt en række spændende webinarer i uge 47, hvor du kan være med uanset hvor du befinder dig – fra computer, tablet eller smartphone.

Der vil i webinarerne være fokus på hhv. søvn, privatøkonomi og LinkedIN – læs mere om indhold, tidspunkt og tilmelding nedenfor.

Vi håber på jeres forståelse og glæder os meget til, at vi igen – på forsvarlig vis – kan være sammen og byde jer velkommen til fysiske arrangementer.

Webinar 1: Din søvn er altafgørende

Vi bruger ca. 1/3 af vores liv på at sove. Rent videnskabeligt gives der ikke noget sikkert svar på, hvorfor vi skal sove. Men vi kommer dog svaret nærmere, når vi ser på hvad der sker når søvnen forstyrres, og hvad det betyder for menneskets ydeevne og trivsel.

Søvnmangel og søvnforstyrrelser er decideret skadeligt for kroppen og kan føre til et hav af livstruende sygdomme. En nylig undersøgelse viste at cirka halvdelen af alle danskere lider af det, der kaldes ’dårlig søvnkvalitet’. Så hvis du vender og drejer dig i sengen, fordi du ikke kan falde i søvn, så er du langt fra den eneste.

Oplæggets formål er at give deltagerne øget viden om normal søvn, samt søvnforstyrrelser. Der vil tages udgangspunkt i den seneste forskning på området med fokus på gode råd samt brugbare teknikker til at forbedre egen søvn.

Er du interesseret i at lære mere om gode søvnvaner, så skal du deltage i denne workshop mandag d. 16/11 kl. 20:00 – 21:15

Program her (75 minutter):

 • Gode råd til en god søvn
 • Søvns betydning for præstationen
 • Praktiske øvelser til at forbedre din søvn

For tilmelding til søvn-webinar kontakt rådgiver i 4player, Kresten Blæsild, på mail kresten.blaesild@spillerforeningen.dk eller telefon +45 22 32 18 55.

Webinar 2: Elitesportsudøveres økonomi

Vil du gerne blive klogere på din økonomi som professionel sportsudøver? Og vil du gerne have konkret sparring på nedenstående punkter? Så tilmeld dig vores webinar omkring elitesportsudøveres økonomi.

Webinaret afholdes onsdag d. 18/11 kl. 18:00 – 19:00

Program (60 minutter):

 • Sportsudøveres livsindtjening – hvad er det vigtigt at være opmærksom på?
 • Hvorfor er bevidsthed om privatøkonomien og kontrol vigtig?
 • Hvad består din privatøkonomi af?
 • Budgetlægning – få konkret hjælp til at komme i gang og find evt. nogle penge til dig selv

For tilmelding til webinar om privatøkonomi kontakt rådgiver i 4player, Thomas Hansen, på mail thomas.hansen@spillerforeningen.dk eller telefon 24214324.

Webinar 3: LinkedIn og civil karriere

Er du interesseret i at bane vejen til din næste karriere?

4player oplever i stigende grad at kunne lykkedes med at matche nuværende og tidligere elitesportsudøvere med interesserede virksomheder, som tilbyder stærke udviklingsmiljøer til dig. Vi hjælper dig gennem nedenstående punkter, i hele processen fra professionel sportskarriere, til at lande et job i erhvervslivet.

Webinaret afholdes fredag d. 20/11 kl. 14:00

Program (75 minutter):

 • LinkedIn workshop til dig der vil forberede dig bedst muligt, og stå knivskarpt til at kunne række ud til erhvervslivet efter endt sportskarriere. Leveres af Morten Esmann, som er førende ekspert på feltet. (45 minutter)
  1. Lær at skrive det rigtige på LinkedIn og hør mere om: nøgleord, opstilling, og hvordan man opbygger samt rækker ud til sit netværk
  2. Få efterfølgende 1:1 sparring på din personlige LinkedIn profil
 • Gruppesession med mulighed for sparring med andre elitesportsudøvere, omkring det at overgå fra sport til civilt (30 minutter)
 • Screening af behov for individuel rådgivning, CV, personprofil BIG 5, jobmatch med 4players partnervirksomheder mv.

For tilmelding til LinkedIN webinar kontakt rådgiver i 4player, Thomas Hansen, på mail thomas.hansen@spillerforeningen.dk eller telefon 24214324.

Har du brug for hjælp?

33 12 11 28