Invitation til webinar: Fosgaard og Enghardt om uddannelse, job og karriereforberedelse

4player afholder igen webinar, og denne gang har vi inviteret fodboldspillerne Lasse Fosgaard og Kasper Enghardt, begge Lyngby Boldklub, indenfor til en online debat om sportsudøveres udfordringer og muligheder i forbindelse med tiden efter fodbold. Kunne du tænke dig at se med?

Karriereforberedelse til tiden efter fodbold udgør en betydelig del af en sportsudøvers karriere, og det er aldrig for sent at investere i sig selv. Om det så er uddannelse, job, personlig udvikling eller netværk.

Kasper Enghardt er 28 år og uddannet diplomingeniør i byggeri og arbejder ved siden af sin fodboldkontrakt hos entreprenørvirksomheden NCC. Lasse Fosgaard er 34 år og læser HF enkeltfag og vil gerne være datamatiker.

Er du interesseret i at høre om, hvordan Kasper og Lasse har grebet det helt forskelligt an, og hvilke ting de fortryder/glæder sig over, så skal du se med her.

Vi kommer omkring tre hovedemner:

  • Fordele og ulemper ved at uddanne sig tidligt eller sent i elitesportskarrieren
  • Hvorfor karriereforberedelse er så let at ”skyde til hjørne” som elitesportsudøver?
  • At blive klogere på mulighederne for at få uddannelse/joberfaring sideløbende med sportskarrieren

Dit udbytte ved dette webinar bliver derfor blandt andet:

  • Gode råd om uddannelsesvalg, kvote 2, og ansøgninger
  • Indsigt i hvordan du får tid til uddannelse/arbejde sideløbende med din elitesport
  • At bliv klogere på ulemperne ved at komme sent i gang med uddannelse, job og netværk?

Webinaret afholdes tirsdag d. 23. februar kl. 20:00-20:45 på Microsoft Teams.

Tilmelding sker til Jesper Mølgaard på e-mail jesper.kristensen@spillerforeningen.dk eller telefon +45 27 14 49 22. Du kan også tilmelde dig direkte via tilmeldingsformularen nedenfor.

Bemærk! For at kunne deltage skal du være medlem af SpillerforeningenHåndbold Spiller Foreningen eller Danske Elitesportsudøveres Forening.

Tilmeld dig webinaret

Ønsker du at tilmelde dig webinaret "Fosgaard og Enghardt om uddannelse, job og karriereforberedelse" d. 23. februar kl. 20:00-20:45 udfylder du blot denne tilmeldingsblanket og i beskedfeltet noterer at du ønsker at tilmelde dig webinaret.

Har du brug for hjælp?

33 12 11 28