4players CV-database

CV-databasen er et unikt værktøj til at markedsføre din profil med fokus på de kompetencer, du har opnået i elitesporten.

Dit CV kan give dig et kvalitetstempel og synliggøre dine overførbare kompetencer – eksempelvis viljestyrke, engagement, disciplin, teamwork og udholdenhed. Kompetencer som er særligt interessante for virksomhederne. Databasen formidler desuden almene oplysninger om blandt andet uddannelsesbaggrund og eventuel erhvervserfaring.

OBS! Eneste krav for at kunne oprette dit CV er, at du som nuværende eller tidligere elitesportsudøver er medlem af Spillerforeningen, Håndbold Spiller Foreningen eller Danske Elitesportsudøveres Forening.

Vær opmærksom på, at dit CV først aktiveres, når vi har godkendt det. Vi gennemlæser dit oprettede CV og vender tilbage med eventuelle gode råd til forbedring, inden det aktiveres og sendes til dig som en pdf.

KLIK HER FOR AT OPRETTE CV

OBS! Har du allerede oprettet dit CV, men ønsker at redigere dette, skal du tage kontakt til 4player. Vi vil derpå sende dig et midlertidigt link, så du får adgang til at redigere dit CV. Vi anbefaler, at du er opmærksom på indholdet i dit CV, og opdaterer dette løbende.

 

For yderligere information og rådgivning eller for tilpasning af CV kontakt enten Mads Øris (vest) eller Jesper Mølgaard Kristensen (øst). Se oversigt over 4players ansatte og kontaktoplysninger HER

Kontakt 4player

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du blot udfylde kontaktformularen. Vi vil vende tilbage til dig snarest muligt.

Du kan også se 4players team og tage direkte kontakt til en relevant medarbejder på vores kontaktside.

Har du brug for hjælp?

33 12 11 28