AWORK

Årsagen til, at vi kigger mod elitesportens verden er grundet den performance-kultur, det drive og det vindergen, som mange sportsudøvere besidder. Det er i den grad et DNA vi selv har, og det er ligeledes den kultur vi selv har bygget op. De kerneværdier som vi lægger meget vægt på er commitment, loyalitet, pligtopfyldenhed, ansvarlighed og pro-aktivitet.

Vi kan på mange måder sammenlignes med sportsudøvere – vi hungrer efter succes (typisk målt i salgsresultater og kundetilfredshed), vi vil vinde for enhver pris og vi stiller os aldrig tilfredse.

Hvem er vi – og hvad laver vi?

AWORK blev grundlagt i 2012 med visionen om at blive det foretrukne webbureau inden for online markedsføring i Danmark. AWORK har siden 2012 leveret over 2500+ webløsninger og hjælper til dagligt +400 virksomheder i indland og udland.

AWORK er i dag et af de førende webbureauer i Norden med hovedkvarter i København, og har kunder fra mere end 10 forskellige lande.

Hos AWORK har vi specialiseret os i at skabe løsninger for alle typer virksomheder inden for online markedsføring, branding og kommunikation – alt sammen for at styrke virksomhedernes markedsposition.

AWORK er et webbureau med fokus på resultatorienterede løsninger og vores kunder spænder lige fra start-ups til større virksomheder. Helt håndgribeligt hjælper vi virksomheder, organisationer, offentlige instanser m.fl. med hjemmesider, webshops, annoncering, søgemaskineoptimering, grafisk materiale m.m.

 

Hvad søger vi?

Vi arbejder meget med frihed under ansvar, så det er her vigtigt, at man kan arbejde selvstændigt, men også samtidig fungere i et team. Vi forventer, at man giver den en skalle, selvom det i perioder kan være surt og hårdt. Dertil forventer vi, at man er opgaven voksen mhp. vores kerneværdier: commitment, loyalitet, pligtopfyldenhed, ansvarlighed og pro-aktivitet.

Ydermere forventer vi, at man aktivt vil deltage i fælles sociale arrangementer, så man også kan hygge sig med sine kollegaer uden, at det altid skal gå op i arbejde 🙂

Læs mere om AWORK som arbejdsplads, karrieremuligheder og evt. ledige stillinger på AWORKs hjemmeside

 

En hverdag som sælger

Du har utvivlsomt mange samtaler med mennesker, hvorfor du skal have mennesketække og være udadvendt. Arbejdet vil foregå på adressen i København, men du vil også være på landevejen for at tage kundemøder – både med helt nye kunder og med eksisterende kunder. Du skal selv udforme din egen kundeportefølje så din hverdag vil bestå i at opbygge denne samt pleje den når du får kunder i folden.

Læs mere om sælger-stillingen HER

 

Muligheder på både kort og lang sigt

Vi tilbyder en god fast grundløn med provision på alt hvad man sælger. Vi har intet loft, da der altid skal være mulighed for at hente en gulerod. Hertil tilbyder vi frokostordning samt kaffe/the, frugt og drikke.

Vi gør os meget i at have sociale arrangementer, og de bliver større og sjovere, jo bedre vi gør det som team. Hertil stiller vi firmabil til rådighed, så man kan køre ud og afholde salgsmøder hos vores kunder og potentielle kunder.

Som et led i ens egen karriereudvikling, vil der hele tiden være mulighed for at stige i ansvar og dermed også i graderne. Jo bedre man gør det, jo hurtigere går det.

 

For yderligere info kontakt:

Navn: Allan Hansen, COO & Founder
Telefon: 88 37 47 88
Mail: job@awork.dk

Har du brug for hjælp?

33 12 11 28