Købstædernes Forsikring

Får du ekstra energi, når der er noget på spil? Så er der en stor chance for, at du vil trives hos os. Vi er et kundeejet forsikringsselskab med mere end 260 år på bagen. Vores holdning er, at forsikring dybest set handler om, at fællesskabet står sammen om at hjælpe den enkelte, når ulykken rammer. Den opgave vil du være med til at løfte hver eneste dag sammen med ca. 300 kollegaer. Det kræver, at du er en engageret do’er, som tænker nyt, arbejder på tværs og fører ideer ud i livet.

Der skal handlekraft, tværfagligt samarbejde og gode ideer til at drive et forsikringsselskab, som ikke ligner alle andre. Vi er nemlig ejet af vores kunder, og det forpligter. Det betyder, at vores overskud kommer kunderne til gode – og ikke i lommen på aktionærer og kapitalfonde. Vores holdning er, at forsikring skal være til at forstå, og at det dybest set handler om, at fællesskabet hjælper den enkelte, når ulykken rammer.

 

Vi vil gøre forsikring nemt at forstå

Forsikring er en vigtig del af vores velfærdssamfund. Det sikrer, at vi tør tage chancer, investere i vores liv, og at livet kan forsætte, selv når ulykken rammer.

Desværre er der mange, der synes forsikring er blevet frygtelig svært at forstå. Derfor har vi besluttet, at vi vil være forsikringsselskabet, der gør forsikring ligetil. Det skal være nemt for enhver at købe, forstå og bruge deres forsikringer.

Sjovt nok er det ikke en opgave, der er helt ligetil. Men det er netop det, der driver os. Når vi går på arbejde hver dag, har vi et højere formål. Vi sætter kunderne først, lader os inspirere af nye strømninger og arbejder på at knække koden til nye systemer og teknologier, der kan hjælpe os med at gøre forsikring nemt for alle.

 

Vi bruger vores erfaring, men udfordrer det kendte

Købstædernes Forsikring blev stiftet tilbage i 1761, og vores forretningsmodel har altid været lidt anderledes. Vi er nemlig 100 % kundeejet, og det betyder, at alt vi gør, skal komme kunderne til gode – og ikke i lommen på aktionærer og kapitalfonde.

At vi er et etableret forsikringsselskab i vores bedste alder, ser vi som et plus. Vi har godt styr på vores forretning, og har råd, overskud og kompetencer til at sætte nye initiativer i søen, som kan øge kundetilfredsheden. Som organisation er vi fremsynede og forandringsparate, og vi tror på, at risikovillighed skaber nye muligheder. Derfor har vi også plads til start-up mentalitet og hurtigløbende medarbejdere, der har lyst til at forstyrre status quo.

 

Vi har især tre værdier, som vi værner om

Vi engagerer os i vores kunders liv og forsikring, i hinandens arbejdsopgaver og hinanden som mennesker. Vi har alle et ansvar for at sikre en virksomhed og arbejdsplads med høj trivsel, glæde og tilfredshed.

Vi viser nærvær ved at sætte os i kundens situation og ved at være nysgerrige på, hvad der rører sig på vores arbejdsplads og i verden omkring os. Alt sammen har i sidste ende indflydelse på vores forretning og kvaliteten af de produkter og services, vi tilbyder.

Vi viser handlekraft, når vi rådgiver kunderne og behandler deres skadesanmeldelser, og når der skal træffes beslutninger om nye tiltag og initiativer. Vi tager hver især ejerskab for vores opgaver og træffer beslutninger på rette niveau, så vi sikrer fremdrift.

 

Vi skal have det godt, mens vi arbejder

Hos os værdsætter vi at man er en team-player, kan arbejde på tværs og bidrage til fællesskabet.

Det er desuden en vigtig del af vores kultur, at det er sjovt og rart at gå på arbejde. Fx ligger vores hovedkontor i smukke Strandgade på Christianshavn med udsigt over Københavns Kanal. Vi har en kok og et helt team af dygtige kantinemedarbejdere, som sørger for, at frokosten bliver et samlingspunkt. Og selvom vi har et princip, der hedder ’mere på arbejdet end hjemme’, så har vi også gjort hjemmearbejde til en fast del af vores hverdag.

 

Når du vokser, vokser vi også

I dag er vi over 300 medarbejdere i Købstædernes Forsikring, og vi er vokset stødt de seneste par år – både på vores hovedkontor i København og på vores kontorer i Næstved, Odense, Aarhus og Aalborg.

Vores erfaring er, at når vi giver dig mulighed for at vokse, få mere ansvar og tilegne dig nye kompetencer, så vokser vi også som organisation. Derfor bakker vi op om efteruddannelsesmuligheder, medarbejderudvikling og intern jobrotation, men også om dit liv uden for arbejdet – med alt hvad det indebærer af familie, venner, hobbyer og sande passioner.

 

Løn, pension og forsikringer

Som udgangspunkt giver vi en lønpakke, som afspejler dine kompetencer, arbejdsopgaver, erfaring og ikke mindst præstation. Du ansættes på overenskomsten mellem Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) og Forsikringsforbundet (FOF), og er assurandørvejen din ting, bliver du omfattet af Rammeoverenskomst via Finansforbundet (FF).

Alle medarbejdere er også omfattet af en attraktiv firmapensionsordning, og alle er fra starten også omfattet af en gruppeforsikring og en sundhedsforsikring betalt af Købstædernes Forsikring. Derudover har vi gode medarbejderforhold- og vilkår, og en lang række personalegoder, som fx massageordning og fitnesstilbud.

 

Kontakt os endelig

Har du lyst til at høre med om Købstædernes Forsikring som arbejdsplads, er du velkommen til at skrive til os på HR@kfforsikring.dk – og tilmeld dig vores jobagent, så får du direkte besked, når vi er klar til at byde vores næste kollega velkommen.

Kontakt 4player

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du blot udfylde kontaktformularen. Vi vil vende tilbage til dig snarest muligt.

Du kan også se 4players team og tage direkte kontakt til en relevant medarbejder på vores kontaktside.

Har du brug for hjælp?

33 12 11 28