Månedens profil: Målrettet kommunikatør søger udfordringer

I 4player fremhæver vi løbende profiler fra elitesportens verden fra vores CV-database. Januar måneds profil er tidligere superligaspiller Simon Skibsted

Simon Skibsted
Kandidat i Retorik fra Aarhus Universitet.
Seneste ansættelsesforhold: Digital Content Contributer – Ishockey VM A/S

– Via min kandidatuddannelse har jeg tillært mig kompetencer inden for kommunikation og formidlingens kunst. Både i tale og på skrift. Online og offline. Jeg bliver motiveret af strategisk at planlægge og eksekvere en kommunikationsstrategi. Min kommunikations- og formidlingsværktøjskasse er fuld af kommunikationsstrategier, krisekommunikation og narrativer, og jeg ser frem til at sætte den i spil og fortælle den gode historie om jeres virksomhed eller organisation, så vi sammen kan bringe opmærksomhed på de sager, I gerne vil have frem.

– Det vigtigste, jeg har taget med fra min uddannelse, er spørgsmålet: Hvilken respons besvarer bedst denne kommunikationssituation? Det er spørgsmålet, som jeg altid stiller mig selv. Jo svære spørgsmålet er at besvare, desto mere spændende er opgaven.
 

OBS! Vil du rekruttere vindertyper fra elitesportens verden til din virksomhed eller have tilsendt Simons CV? Kontakt rådgiver i 4player, Thomas Hansen, på mail thomas.hansen@spillerforeningen.dk eller telefon 24 21 43 24

 
– Jeg har endvidere opbygget værdifulde erfaringer gennem mit job hos Ishockey VM A/S. Jeg startede som praktikant og blev senere ansat somDigital Content Contributer. Ishockey VM i Danmark blev en enorm succes. Jeg er utrolig glad for, at jeg var med til at skabe denne succes gennem vores kommunikation og ved at engagere vores publikum gennem indhold til vores digitale kanaler. Således har jeg opbygget væsentlige kompetencer inden for indholdsproduktion, sociale medier og målgruppeforståelse.

– Jeg er resultatorienteret og bliver motiveret af at levere og skulle præstere. Jeg nyder at skulle præstere og er aldrig bange for store projekter eller nye opgaver. Jeg forsøger altid at bibringe kompetencerne, som jeg har tilegnet mig på banen i enhver arbejdssituation. Derfor mister jeg ikke overblikket i pressede situationer og i stedet for at krakelere under et pres, så bliver jeg motiveret til at yde mit bedste. Hvis du vil blive til noget i elitesport, så kræver det også, at du tager ansvar. Ansvar for dine præstationer, dine handlinger og for at fællesskabet fungerer.

– Noget af det vigtigste, elitesport har lært mig, er, at alle resultater bliver opnået gennem det fællesskab og de synergier, der skabes mellem mennesker. Derfor forsøger jeg altid i både sport og arbejde, at bidrage positivt til fællesskabet og til den kultur, der er afgørende for den enkeltes trivsel og for, at vi sammen når vores mål.

Mig selv med tre ord: Målrettet, præsterende, kommunikatør


Er Simon din næste jobkandidat? Og vil du vide mere om at rekruttere vindertyper fra elitesportens verden?
Kontakt rådgiver i 4player, Thomas Hansen, for yderligere info på mail thomas.hansen@spillerforeningen.dk eller telefon 24 21 43 24

Har du brug for hjælp?

33 12 11 28