Bliv certificeret Outdoor træner

Som Outdoor Træner bliver du klædt på til at instruere og inspirere motionister til udendørstræning og hjemmetræning. Du får et solidt teoretisk fundament og praktisk viden samt værktøjer, så du kan sammensætte individuelle træningsprogrammer.

 

 

 

OBS! At Work tilbyder i samarbejde med 4player en speciel pris til medlemmer af Spillerforeningen, Håndbold Spiller Foreningen, og DEF-Sport til 3.995 kr. (normalpris er 7.995 kr.).

 

Om uddannelsen

Som Outdoor Træner kan du arbejde med en bred gruppe af kunder/motionister – fra teenagere til seniorer – med fokus på øget sundhed og trivsel.

Vi stiller ikke krav til særlige forudsætninger på uddannelsen. Det vigtige er, at du har lyst til at være fysisk aktiv, og at du gerne vil motivere andre til et aktivt liv med mere trivsel og glæde.

 

Kursusindhold

Uddannelsen strækker sig over 100 lektioner. De 70 lektioner er faget Basis Teori, som også er et fag der indgår på vores uddannelse til Fitnessinstruktør og Personlig Træner. Det betyder, at du kan få merit for dette fag senere, hvis du skulle ønske at læse videre.

De resterende 30 lektioner er praktisk orienteret, og du lærer her at sammensætte outdoor træningsprogrammer og programmer til hjemmetræning.

Den afsluttende certificering foregår via to online test i faget Bases Teori samt en skriftlig case-opgave, hvor du skal lave et træningsprogram til en konkret kunde. Den skriftlige opgave vurderes af enten en akkrediteret Personlig Træner eller en Fysioterapeut.

Du vil efter bestået uddannelse få udstedt et bevis og kan benytte titlen Certificeret Outdoor Træner.

 

Hvordan foregår undervisningen online?

Uddannelsen tages som 100% online undervisning, og At Work Skolens E-learning er ikke bare som at læse en bog på nettet. Vi har mange års erfaring med at lave E-learning, og undervisningen er levende og af høj kvalitet. Undervisningen er opbygget af moduler med tale, tekst og billeder, kombineret med øvelser, opgaver og quizzer. Du kan også printe præsentationerne undervejs, så du kan tage noter på samme måde, som du kender fra klasseundervisning. Der er læseplaner, så du kan se, hvad du skal læse i det tilhørende materiale til modulet.

E-learning henvender sig til dig, der ønsker et fleksibelt studie, da du her kan modtage undervisning på tværs af geografiske afstande og uafhængigt af mødetider.

 

Pris

At Work tilbyder i samarbejde med 4player en speciel pris til medlemmer af Spillerforeningen, Håndbold Spiller Foreningen og DEF-Sport til 3.995 kr. (normalpris er 7.995 kr.).

OBS! Ved tilmelding skal du i beskedfeltet notere “4player”. At Work vil da være klar over din status som elitesportsudøver og kunne tildele rabat herefter

 

Tilmelding

For yderligere information og evt. tilmelding kontakt:

Charlotte R. Wain
Tlf.: 44 48 61 00
Mail: charlotte@atwork.dk

Har du brug for hjælp?

33 12 11 28