Forberedelse til Politiskolen

Politiskolens prøve tester din psyke, dine samarbejdsevner, dine danskfaglige og almene kundskaber samt din fysik. På Forskolen er det netop disse kompetencer, vi hjælper dig med at opnå – enten med et onlinekursus med vægt på dansk eller med et kursus med fremmøde, som også indeholder undervisning i konflikthåndtering, personlig udvikling og træning.

Onlinekurser

Du kan følge vores kursus i caseforberedelse online fra hele Danmark, som forbereder dig på at bestå danskdelen af Politiskolens optagelsesprøve.

Kurset giver dig en grundig indføring i dansk med det formål, at du bliver i stand til at bestå danskdelen af Politiskolens optagelsesprøve. Vi har især fokus på casen, som er den del af prøven, som flest har udfordringer med at bestå. Kurset foregår online, så du kan arbejde med det, når det passer ind i dit skema.  Du skal dels løse opgaver på egen hånd på vores onlineportal, dels lave skriftlige afleveringer som bliver rettet af en af vores danskundervisere. Du får løbende grundig feedback med udgangspunkt i netop dine udfordringer.

På onlinekurset er der optag løbende. Det varer 15 uger, og du tilrettelægger selv, hvornår du arbejder med opgaverne.

Kurset koster kr. 4.000,- (kan evt. finansieres via bruttolønsordning).

Læs mere om kurset caseforberedelse online HER

 

Kurser med fremmøde

Bor du i eller nær hovedstadsområdet – og har du til hverdag mulighed for fremmøde i dagtimerne – kan du tage kurset ”Caseforberedelse, træning og personlig udvikling”. Det er et kursus i fire dele, der gør dig klar til at søge ind på Politiets basisuddannelse eller på Politikadetuddannelsen.

Du vil blive undervist målrettet i dansk, konflikthåndtering, personlig udvikling og fysisk træning. Desuden får du et kørekursus med fokus på de kørselsmæssige krav, der stilles hos politiet.

Fremmødekurset har opstart fire gange årligt og varer samlet 10-11 uger. Undervisningen foregår Mileparken i Skovlunde, mens træningen foregår i Ballerup. Undervisningen ligger alle hverdage mellem 9.00-14.30 / 8.00-15.30.

Et forløb med Caseforberedelse, træning og personlig udvikling koster kr. 1.050,- pr. uge (kan evt. finansieres via bruttolønsordning).

Læs mere om kurset HER

 

Adgangskrav

For at deltage på kurserne skal du være fyldt 18 år. Du skal desuden deltage i et indledende interview, som afdækker, om du er i målgruppen for danskundervisningen. Vær desuden opmærksom på, hvilke krav Politiskolen stiller, for at du kan søge ind.  Du skal bl.a. være fyldt 21 år for at søge ind på Politiskolens basisuddannelse. Læs mere om adgangskrav til politiuddannelserne HER

 

Vil du vide mere?

Der afholdes løbende infoaftener – både fysiske og online – hvor du kan høre mere om kurserne.

Læs mere og tilmeld dig næste infoaften HER

Læs også hvad andre kursister siger om Forskolen på https://forskolen.dk/

 

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte Forskolen på enten:
44 47 61 70 eller kv@ucplus.dk
22 23 83 92 eller jj@ucplus.dk

Kontakt 4player

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Udfyld kontaktformularen og så vender vi tilbage til dig snarest muligt. Du kan også se 4players team og tage direkte kontakt til en relevant medarbejder i vores kontaktsektion via knappen nedenfor.

Har du brug for hjælp?

33 12 11 28