HHX – Hybrid

HHX – Hybrid er for dig, der både tager din sport og din uddannelse så seriøst, at du ikke kan få det til at hænge sammen i de ’normale’ rammer for gymnasieundervisning. På HHX – Hybrid har du mulighed for at flexe, således, at der er plads til både din sport, din undervisning og til dig.

På Niels Brocks helt nye studieretning HHX – Hybrid får du plads til at dyrke din sport på eliteniveau samtidig med, at du går i gymnasiet. En meget stor del af undervisningen er virtuel, og du kan følge med, når det passer ind i dine træningspas.

Men alt er ikke virtuelt – du kommer selvfølgelig til at gå i en klasse med fysisk undervisning også, hvor du vil opleve livet på gymnasiet – og hvad der dertil hører af fredagscafeer og fester mv.

 

Hvorfor vælge HHX – Hybrid?

Som elitesportsudøver kan det være svært at få træning og undervisning til at passe sammen. Hybrid undervisning egner sig perfekt til denne situation. Du kan også følge undervisningen, når du fx er andre steder end hjemme. Med en HHX-eksamen får du en moderne studentereksamen, hvor du ikke kun analyserer litteratur, men også valutakurser og verdensmarkeder. Du får fag som it, markedsføring og international økonomi, og du lærer at tænke innovativt, som giver dig en rigtig god forudsætning for en karriere enten ved siden af din sportskarriere eller senere. En HHX-eksamen er
adgangsgivende til alle videreuddannelser.

 

Uddannelsens opbygning

På HHX – Hybrid er den fysiske undervisning (i gennemsnit) i 1.g 40% og 60% er online. I 2.g er 70% online og i 3.g er 80% online. Der vil være en stor fleksibilitet i forhold til fysisk fremmøde, hvis du fx er i udlandet i forbindelse med din sport.

På Niels Brock har vi i mange år kørt en eliteidrætslinje, og vi har stor erfaring med at undervise eliteidrætsudøvere. Vi ved, at der er andre behov. Vi har stor fokus på
at digitalisere undervisningen, så den understøtter din læring. En stor del af din onlineundervisning vil være aktiviteter, som du løser i samspil med andre.

Niels Brock er uddannelsespartner med Team Danmark og Team Copenhagen.

 

Fag

Obligatoriske fag:
Dansk A, Engelsk A, Afsætning A, Virksomhedsøkonomi A, International økonomi B, Samtidshistorie B, Matematik B, Erhvervsjura C, Samfundsfag C, Informatik C

Sprog:
Tysk fortsættersprog B

Studieretningsfag:
Afsætning A, Virksomhedsøkonomi A

 

Hybrid undervisning

Hybrid undervisning er en kombination af online undervisning og undervisning med fysisk tilstedeværelse. Hybrid undervisning egner sig således til situationer, hvor
der er stor spredning geografisk.

Variationen og platformen for undervisningen tager sig anderledes ud end det normale klasseværelse, og det moderne hybride klasselokale på skolen er specielt indrettet med bl.a. kameraer, mikrofoner og online værktøjer, som skaber et dynamisk fællesskab omkring undervisningen uanset, hvor du er.

Den fysiske undervisning vil foregå på en af Niels Brocks skoler i hjertet af København.

 

Adgangskrav og optagelse

Du skal have folkeskolens afgangseksamen med et snit på mindst 5 – læs mere om optagelseskrav til gymnasiale uddannelser på UddannelsesGuiden.

Studiestart er 1/8 2022 og du søger via optagelse.dk. Frist for optagelse er helt frem til studiestart.

 

Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte uddannelseschef Dorthe Møller på mail dot@brock.dk eller på mobil 23 21 45 95.

For en generel snak om dine uddannelsesmuligheder kan du kontakte rådgiver i 4player, Jesper Mølgaard Kristensen, på mail jesper.kristensen@spillerforeningen.dk eller telefon 27 14 49 22.

 

Indholdet på denne præsentationsside er leveret af uddannelsesstedet, der er ansvarlige for indholdets rigtighed.

Kontakt 4player

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Udfyld kontaktformularen og så vender vi tilbage til dig snarest muligt. Du kan også se 4players team og tage direkte kontakt til en relevant medarbejder i vores kontaktsektion via knappen nedenfor.

Har du brug for hjælp?

33 12 11 28