Musculupat (kropsbehandler)

Bliv Musculupat® hos AM Massageskole i Bagsværd og få en karriere som professionel kropsbehandler – enten med selvstændig praksis, ved offentlige institutioner eller i sportens verden.

Musculupat® uddannelsen er til dig som ønsker at arbejde professionelt med behandling af muskulære problematikker, skader og massageterapi.

Musculupat® uddannelsen er udviklet og varemærkebeskyttet af AM Massageskole, med et mål om at højne niveauet af behandlere i Danmark.

 

Er det en drøm at blive uddannet fysioterapeut? Men er det ikke en mulighed?

Så er denne nye uddannelse perfekt til dig. I fysioterapien fokuseres på ræsonering, forebyggelse, rehabilitering og genoptræning, hvorimod der fokuseres på selve den myo-muskulære behandling i Musculupat® uddannelsen, da du vil lære at forstå kroppens sprog og behandle kroppen som helhed, hvilket også kan være godt i kombination med fysioterapien.

Lær ud fra den vestlige medicinvidenskab at behandle bevægeapparatet, i kombination med den kinesiske medicin, hvor utallige anerkendte behandlingsmetoder har oprindelse. Få et nyt syn på kropsbehandling, med udgangspunkt i meridianer og de fem elementer, hvortil du vil kunne behandle med akupunktur, zoneterapi og flere anerkendte og effektive behandlingsteknikker, hhv. stretching, myofascial release og funktionel neurologi, hvor man træner hjernen for at åbne op for blokeringer i bevægeapparatet. Dette er en helt ny tilgang inden for behandlingsverden, og dette er den eneste massøruddannelse i DK, som har dette med på undervisningsplanen. Derudover får man kendskab til laser- og shockwave terapi.

Læs mere om Musculupat® uddannelsens indhold på: https://am-massageskole.dk/musculupat/

 

Uddannelsens opbygning og varighed

Musculupat® uddannelsen varer ca. 1,5 år og består af 3 separate uddannelser:
Trin 1 – Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør. Indeholder 178 lektioner og varer ca. 6 mdr.
Trin 2 – Lægeeksamineret Sportsmassør. Indeholder 60 lektioner og varer ca. 3 mdr.
Trin 3 – Musculupat®. Indeholder 562 lektioner og varer ca. 9 mdr.

Når du har gennemført Trin 3, har du i alt optjent 800 lektioner.

Du starter med at tage uddannelsen som Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør (Trin 1), hvorefter du tager Lægeeksamineret Sportsmassør (Trin 2) og Musculupat uddannelsen (Trin 3). De respektive uddannelsestrin opstarter ca. en måned efter forgående uddannelsestrin afsluttes. Alt praktisk undervisning foregår med fremmøde i Bagsværd.

Du vælger selv om du vil tage Trin 1 på dagshold, aftenhold eller weekendhold. Uanset hvilket hold du vælger vil der være 5 skemalagte timer om ugen (Dags- og aftenhold kan inkluderer enkelte weekender, hvortil der tillægges yderligere 2 x 8 timer i timeforbruget).

Efterfølgende trin 2 og 3 tages på nuværende tidspunkt på aftenhold. 300 af timerne på Trin 3 er E-learnings lektioner.

 

Jobmuligheder

Få en karriere som professionel kropsbehandler, enten med selvstændig praksis, ved offentlige institutioner eller i sportens verden. Der er stor efterspørgsel på dygtige massører og kropsbehandlere.

 

Tjen flere penge som Musculupat

Gennemføres Musculupat uddannelsen, opfyldes SKAT’s lektionskrav for momsfritagelse, som indbefatter 660 lektioner fordelt på specifikke fag. Det vil sige at du ikke skal betale moms (25%), men i stedet kun betale lønsumsafgift (4,12%).

 

Adgangskrav

Dette er en brugerbetalt praktisk uddannelse og der er derfor ingen optagelseskrav, ved opstart på Trin 1. Herefter er Trin 1 adgangsgivende til Trin 2, og Trin 2 adgangsgivende til trin 3.

Har du allerede en anden massøruddannelse?  Kontakt os, hvis du allerede har en massøruddannelse, så vil vi sammensætte et unikt meritforløb/-pris.

 

Pris

Bliv uddannet Musculupat® (Trin 1+2+3) hos AM Massageskole.

Normalpris kr. 64.985,-. Spar kr. 10.000,- ved tilmelding igennem Spillerforeningen, Håndbold Spiller Foreningen eller Danske Elitesportsudøveres forening.
Pris til medlemmer af foreningerne er derfor kun kr. 54.985,-

Uddannelsen kan afdrages over 18 mdr. med 3.000 kr./mdr. Depositum på 985,- indbetales ved tilmelding.

 

Tilmeldingsfrist

Du kan løbende tilmelde uddannelsen, da der er uddannelsesstart tre gange om året, hhv. februar, august og november.

 

Tilmelding

Find tilmelding med henvisning fra foreningerne i bunden af AM Massageskole’s hjemmeside. Gå direkte til særskilt online tilmelding, hvor du udfylder tilmelding i bunden: https://am-massageskole.dk/spillerforeningen/

 

Kontakt

AM Massageskole
Buddinge Hovedgade 227, 2880 Bagsværd
https://am-massageskole.dk/

For yderligere info kontakt:
Susan Wichmand, Skoleleder
Telefon: +45 4453 5751
Mail: susan@am-massageskole.dk

Har du brug for hjælp?

33 12 11 28