Blue Water Shipping

Blue Water Shipping er en global leverandør af alle former for logistikydelser indenfor moderne Supply Chain Management. Vores medarbejdere er uddannede til at levere komplette og skræddersyede løsninger, der kan imødekomme et hvilket som helst krav til forsendelse af gods på globalt plan. Er det her du skal skabe en international karriere?

Blue Water Shipping og elitesport har altid været tæt forbundet og siden firmaet blev grundlagt i 1972, har det været vores ambition at tilbyde kunderne branchens bedste service og højeste kvalitet. I dag er vi repræsenteret med mere end 80 kontorer og 2500 medarbejdere på verdensplan.

TOGETHER WE CREATE SOLUTIONS er vores formål. Vi arbejder sammen – internt i Blue Water og eksternt med vores kunder, leverandører, partnere og samfund.

Vi vil være BEST IN TOWN – altså de bedste til det, vi gør.

 

Mange muligheder for at skabe en international karriere

At være en del af Blue Water er at være en del af et stærkt og engageret team. Tillid, dedikation og holdånd er afgørende faktorer for, hvordan vi arbejder og vinder. Derfor kigger vi altid efter personer, som er nysgerrige, samarbejdende og tør udfordre status quo.

Hvis du søger et miljø med en dynamisk hverdag, hvor du får ansvar, der udvikler din person og faglighed, så har vi rammerne til at kunne skubbe på din karriere. Hvad enten du søger en karriere inden for Logistik og Shipping eller corporate funktioner såsom IT, HR, Finance, HSSEQ eller lignende, er vi åbne for at undersøge mulighederne.

 

Kontakt

Du kan se alle vores ledige stillinger her eller læse mere om dine karrieremuligheder i en international logistik virksomhed på vores karrieresite.

Du har også mulighed for at uploade dit CV til vores CV-Database, som er målrettet kandidater med tilknytning til elitesporten. Du finder adgangen her.

Har du spørgsmål omkring karrieremulighederne hos eller vil du gerne høre om Blue Water Shipping, så kontakt Senior Specialist, Talent Attraction Jonas Marvig Jensen på jmje@bws.dk eller tlf. 42 12 47 74.

 

Indholdet på denne præsentationsside er leveret af Blue Water Shipping, der er ansvarlige for indholdets rigtighed.

Kontakt 4player

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du blot udfylde kontaktformularen. Vi vil vende tilbage til dig snarest muligt.

Du kan også se 4players team og tage direkte kontakt til en relevant medarbejder på vores kontaktside.

Har du brug for hjælp?

33 12 11 28