Tidligere spiller

Er du tidligere fodbold- eller håndboldspiller, men fortsat gerne vil kunne sparre med 4player, få rådgivning og støtte ifm. transitionen til erhvervslivet, og få hjælp ifm. f.eks. uddannelse, job/karriere eller mental sundhed?

 

 

Som tidligere fodbold- eller håndboldspiller kan du forblive en del af fællesskabet og fortsat drage fordel af netværket i foreningen, de mange samarbejdsaftaler og fordele, samt trække på 4players sparring, rådgivning og støttemuligheder efter endt karriere.

 

Er du tidligere fodboldspiller kan du forblive medlem i Spillerforeningen som Goldie medlem:

Som Goldie-medlem forbliver du en del af vores stærke fællesskab med over 700 tidligere elitefodboldspillere. Her holder du kontakten til fodbolden og styrker netværket sammen med gode kollegaer fra banen.

Medlemskabet byder på både på unikke Goldie-events, adgang til særlige rabatter og mange andre fordele gennem Spillerforeningen.

Læs mere om Goldie medlemskabet HER

 

Er du tidligere håndboldspiller kan du forblive medlem i Håndbold Spiller Foreningen som Master medlem:

Master medlemskab er for tidligere professionelle, der stadig vil drage fordel af netværket, rådgivning i forbindelse med karriereskiftet, samt de samarbejdsaftaler vi har i Håndbold Spiller Foreningen.

Læs mere om medlemstyper i Håndbold Spiller Foreningen og indmeldelse HER

Kontakt 4player

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du blot udfylde kontaktformularen. Vi vil vende tilbage til dig snarest muligt.

Du kan også se 4players team og tage direkte kontakt til en relevant medarbejder på vores kontaktside.

Har du brug for hjælp?

33 12 11 28