+45 33 12 11 28

4player@spillerforeningen.dk

Frederiksholm Kanal 4, 2. – 1220 København K4players team

Rasmus N. Haagensen
Direktør | Player Development Manager

Tlf: +45 22260044
rasmus.haagensen@spillerforeningen.dk

Rasmus har været i 4player siden 2007. Rasmus har en baggrund som elitehåndboldspiller i blandt andet AaB, FIF, Helsinge og Vadum, og har sideløbende med håndbolden taget en cand.mag. i Samfundsfag og Idræt. Forud for sin ansættelse i 4player har han været daglig leder i Håndbold Spiller Foreningen samt undervist i gymnasieskolen.

Rasmus er direktør i 4player, hvor han også rådgiver og besøger fodbold- og håndboldspillere. Det gør han med base i Aalborg, hvor han samtidig er elitesportskoordinator i Nordjysk Elitesport ved Aalborg Universitet og Professionshøjskolen UCN. Rasmus har gennem årene deltaget i flere EU-projekter inden for 4players arbejdsfelt i samarbejde med den internationale spillerforening FIFPRO. Rasmus sidder i World Players Player Development Committee.

Rasmus har som et led i sin ansættelse i 4player gennemført uddannelse i coaching og kursus i psykisk førstehjælp.

Thomas Hansen
Chef for rådgivning | Player Development Manager

Tlf: +45 24214324
thomas.hansen@spillerforeningen.dk

Thomas har været i 4player siden 2016. Han har en baggrund som fodboldspiller i Svendborg, Esbjerg, OB og B1913, og er uddannet lærer og cand.pæd. Thomas har været underviser og fodboldtræner på idrætsskolerne i Oure og efterfølgende fuldtidstræner i OB, hvor han i 2014 blev nomineret til årets træner i Danmark. Sideløbende har han taget trænerkurser og har en A-licens.

Thomas har base i Odense, men arbejder jævnligt på 4players kontor i Århus. Han beskæftiger sig til dagligt med at rådgive og besøge fodboldspillere i jyske og fynske klubber. Thomas indgår som chef for rådgivning i ledelsesteamet i 4player med særlig fokus på de faglige indsatser. Derudover arbejder Thomas blandt andet med 4players events og seminarer samt med området Job & karriere, hvor han er bindeled til flere af 4players jobpartnere.

Thomas har som et led i sin ansættelse i 4player gennemført uddannelse i coaching og kursus i psykisk førstehjælp.

Kresten Blæsild
Player Development Manager | Rådgiver

Tlf: +45 22321855
kresten.blaesild@spillerforeningen.dk

Kresten har arbejdet i 4player siden 2009. Han er Cand. Scient. i Idræt fra Københavns Universitet med det afsluttende idrætspsykologiske speciale ”Psykologiske og sociale konsekvenser af transition til karriereophør hos professionelle fodboldspillere” og med sidefag i Psykologi. Inden Kresten kom til 4player har han bl.a. arbejdet som Ekstern Lektor på Københavns Universitet, projektleder på en arbejds- og miljømedicinske klinik og som fodboldtræner i 1. division.

Kresten arbejder ud fra kontoret i København med rådgivning og besøg af fodbold- og håndboldspillere i klubber, diverse landshold og udlandsprofessionelle spillere. Derudover arbejder Kresten bl.a. på området Mental sundhed, hvor han er bindeled til 4players partnere. Kresten er desuden spillerrådgiver i Håndbold Spiller Foreningen og står for projekter i Spillerforeningen (bl.a. kontraktløse og hjernerystelser).

Kresten har som et led i sin ansættelse i 4player gennemført uddannelse i coaching og kursus i psykisk førstehjælp.

Jesper Mølgaard Kristensen
Player Development Manager | Rådgiver

Tlf: +45 27144922
jesper.kristensen@spillerforeningen.dk

Jesper har været i 4player siden 2014, hvor han startede efter færdiggørelsen af sit cand.merc.-studie i Change Management. Før Jesper påbegyndte sit studie, var han professionel fodboldspiller – med bl.a. over 70 kampe for Lyngby Boldklub – men måtte stoppe den aktive karriere i en tidlig alder grundet skader. Jesper har derfor på egen krop oplevet det pludselige karrierestop, som nogle elitesportsudøvere risikerer at løbe ind i.

Jesper arbejder ud fra hovedkontoret i København, hvor han rådgiver og besøger primært fodboldspillere i sjællandske klubber. Derudover arbejder han på områderne Uddannelse og Job & karriere, hvor han er bindeled til flere af 4players uddannelses- og jobpartnere, samt med planlægning og rapportering af 4players aktiviteter. Jesper arbejder desuden med 4players kommunikation.

Jesper har som et led i sin ansættelse i 4player gennemført uddannelse i coaching og kursus i psykisk førstehjælp.

Martin Treumer Gregersen
Player Development Manager | Rådgiver | PhD

Tlf: +45 22710207
martin.gregersen@spillerforeningen.dk

Martin har været i 4player siden april 2020. Forud for dette har han erhvervet en ph.d.-grad ved afdeling for Pæd. Antropologi ved DPU/Aarhus Universitet, hvor han skrev en afhandling med titlen ”Idealet om at fremme det hele menneske i danske elitefodboldklubber”. Martin har selv en baggrund som U17 og U19 ungdomselitefodboldspiller i AaB, og senere i flere nordjyske divisionsklubber, inden en skade som 26-årig førte til et karrierestop.

Martin er bosat i Aarhus, hvor han også har sin daglige arbejdsplads og derfra bl.a. besøger midt- og østjyske fodboldklubber. Martin arbejder blandt andet med området Uddannelse, hvor han er bindeled til flere af 4players uddannelsespartnere samt områderne Personlig udvikling, Unge & forældre og 4players data- og rapporteringsarbejde.

Martin har som et led i sin ansættelse i 4player gennemført uddannelse i coaching og kursus i psykisk førstehjælp.

Anne-Kathrine Østergaard
Player Development Manager | Rådgiver

Tlf: +45 28778264
annekathrine.ostergaard@spillerforeningen.dk

”AK” har været ansat i 4player siden januar 2022. Hun har en baggrund som elitehåndboldspiller, hvor hun i sin tid var en fast del af ungdomslandsholdet og senere kortvarigt snusede til A-landsholdet. Derudover har hun flere års håndbolderfaring både i ligaen og i 1. division. Hun har en kandidatuddannelse inden for det sundhedsfaglige område og har inden sin ansættelse i 4player været underviser på en videregående uddannelse. Hun har undervejs i sin karriere beskæftiget sig en del med vejledning og mentoring både én til én og i grupper.

AK holder til i det midtjyske og med base på Aarhuskontoret, hvorfra hun rådgiver og besøger primært kvindelige håndboldspillere i de jyske og fynske dameliga-håndboldklubber samt i forbindelse med landsholdssamlinger. Desuden sidder hun med i teamet omkring mental sundhed i 4player.

Anne-Kathrine har som et led i sin ansættelse i 4player gennemført uddannelse i coaching og kursus i psykisk førstehjælp.

Mads Øris Nielsen
Player Development Manager | Rådgiver

Tlf: +45 29930748
mads.nielsen@spillerforeningen.dk

Mads har været ansat i 4player siden januar 2022. Han har en baggrund i håndboldverdenen, hvor han har været professionel spiller i 21 år indtil sommeren 2021. Her har han repræsenteret Bjerringbro og Bjerringbro-Silkeborg hele sin karriere, bortset fra en afstikker til Skive i tre år, og har spillet flere slutrunder med A-landsholdet. Sideløbende med håndboldkarrieren har Mads selv haft et dual career forløb – først med en uddannelse som cand.merc. og efterfølgende med 7 års deltidsansættelse i Jyske Bank.

Mads bor i det midtjyske og arbejder ud fra Aarhuskontoret. Mads arbejder med rådgivning og besøg af primært mandlige håndboldspillere i de jyske og fynske herreliga-klubber samt i forbindelse med landsholdssamlinger. Desuden er Mads engageret i job- og karriereområdet, hvor han er bindeled til nogle af 4players jobpartnere.

Mads har som et led i sin ansættelse i 4player gennemført uddannelse i coaching og kursus i psykisk førstehjælp.

Line Røddik Hansen
Player Development Manager | Rådgiver

Tlf: +45 27201879
line.roddik@spillerforeningen.dk

Line har været i 4player siden 2021, hvor hun sideløbende er ansat som spillerrådgiver i Spillerforeningen. Line har en Master i Sport Science fra GIH i Stockholm og har en UEFA A-licens træneruddannelse. Hun har studeret sideløbende med sin fodboldkarriere og har arbejdet som forskningsassistent samt et år på deltid i FIFPRO (den internationale spillerforening), mens hun spillede i Holland. Line indstillede i vinteren 2020 sin karriere efter 15 år på A-landsholdet og bl.a. 10 år i udlandet i henholdsvis Sverige, Frankrig, Spanien og Holland.

Line arbejder fra kontoret i København, hvorfra hun rådgiver og besøger kvindelige fodboldspillere i hele landet samt udvalgte herreklubber i øst.

Line har som et led i sin ansættelse i 4player gennemført kursus i psykisk førstehjælp.

Anders Egholm
Player Development Manager | Rådgiver

Tlf: +45 61690540
anders.egholm@spillerforeningen.dk

Anders startede i 4player i april 2022 sideløbende med færdiggørelsen af sin uddannelse til fysioterapeut. Forud for dette har Anders gennem 16 år været professionel fodboldspiller og repræsenteret en række forskellige klubber i både Superligaen og 1. division, bl.a. EfB, SønderjyskE og Vejle Boldklub, inden han i 2018 stoppede fodboldkarrieren og påbegyndte sin uddannelse.

Til dagligt er Anders bosiddende i Varde, hvorfra han rådgiver og besøger spillere tilknyttet en række jyske fodboldklubber. Derforuden er Anders tilknyttet teamet omkring uddannelse og 4players entrance-seminar i fodbold samt indsatsen omkring tidligere spillere.

Anders har som et led i sin ansættelse i 4player gennemført kursus i psykisk førstehjælp.

Jesper Thorup
Player Development Manager | Rådgiver

Tlf: +45 61713199
jesper.thorup@spillerforeningen.dk

Jesper har været i 4player siden 2010, hvor han startede sideløbende med færdiggørelsen af sin uddannelse i Sport Management. Forud for dette tog han en bachelor i kommunikation fra Aalborg Universitet. Jesper er forankret i det nordjyske, hvor han siden sin opstart i 4player bl.a. har været engageret i Nordjysk Elitesport, der er en lokal rådgivnings- og støtteordning for de studerende elitesportsudøvere på Aalborg Universitet og Professionshøjskolen UCN. Ordningen drives af 4player. Ligeledes har Jesper løbende været involveret i forskellige dual career projekter med den internationale spillerforening FIFPRO og de øvrige medlemslande.

Foruden Nordjysk Elitesport – og rådgivning og support inden for uddannelsesområdet – sidder Jesper primært med kommunikations- og udviklingsopgaver i 4player.

Jesper har som et led i sin ansættelse i 4player gennemført kursus i psykisk førstehjælp.

Celina Lindqvist
Kommunikationsmedarbejder

Tlf: +45 29856679
celina.lindqvist@spillerforeningen.dk

Celina har været tilknyttet 4player siden 2020. Hun startede sideløbende med færdiggørelsen af sit studie, hvor hun er udannet digital konceptudvikler og multimediedesigner fra Københavns Erhvervsakademi. Celina sidder til dagligt i København, hvor hun primært beskæftiger sig med 4players interne og eksterne kommunikation samt grafisk produktion og indhold til sociale medier.

Foruden tilknytningen til 4player er Celina ansat i Spillerforeningen, hvor hun varetager tilsvarende kommunikationsopgaver.

Kontakt 4player

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du blot udfylde kontaktformularen. Vi vil vende tilbage til dig snarest muligt.

Har du brug for hjælp?

33 12 11 28