Honestus & Partners

Kunne du tænke dig at arbejde og udvikle dig i et af Danmarks mest spændende Forsikringsmæglerhuse? Hos Honestus & Partners søger vi altid efter nye medarbejdere der er vant til at arbejde selvstændigt og som elsker at arbejde efter nye mål. Som nuværende eller tidligere elitesportsudøver matcher disse kompetencer super godt ind i vores verden, hvor der hele tiden er virksomheder der efterspørger vores kompetencer – og måske dine på sigt?

Om Honestus

Honestus & Partners er et Forsikringsmæglerhus, som har eksisteret siden 2018 – og vi ligger ikke på den lade side. Pt. er vi omkring 70 medarbejdere fordelt på vores kontorer i Søborg, Næstved, Skanderborg, Aalborg og Esbjerg. Og vi har planer om at åbne flere kontorer i Danmark.

Honestus er det latinske ord for ‘ærlig’, og det er netop her, Honestus & Partners’ værdigrundlag begynder. Transparens, ærlighed og tillid er kernen i vores virksomhed – for vi vil forandre den måde, der bliver formidlet forsikringer på i Danmark. Vi tager vores viden fra sammenlagt mere end 100 års erfaring fra forsikringsbranchen og kombinerer med ny teknologi, der giver banebrydende rammer for vores kunder. Fra den agile og personlige service til digitale platformsløsninger skaber vi åbenhed i hele processen. Honestus & Partners er gearet til alle former for virksomheder fra alle brancher – fra enkeltmandsvirksomheder over startups til store, internationale virksomheder med globale forsikringsbehov.

Du kan læse/se mere om Honestus & Partners  i vores Interaktive brochure

 

Følgende kompetencer/egenskaber leder vi efter:

 • Du har lyst til rådgivning og opsøgende salg
 • Du er vant til at arbejde efter egne mål og sætter en dyd i at nå dem
 • Du sætter en ære i at gøre en forskel i alt hvad du laver for dine kunder og samarbejdspartnere
 • Du er udadvendt og god til at kommunikere
 • Du kan planlægge din egen hverdag
 • Du er forandringsvillig og parat til fremtidens udfordringer

 

Følgende kan vi tilbyde:

Som arbejdsplads kan vi tilbyde frihed under ansvar. Vi kontrollerer ikke hvad den enkelte laver og alle har en kæmpe frihed i jobbet og kan langt hen ad vejen selv planlægge sin arbejdsdag. Vi har en åben og sjov kommunikationsform, hvor der er plads til alle og vi ser forskellighed som et kæmpe plus for vores virksomhed.

I Honestus & Partners beskæftiger vi os med alt fra mødebooking, administrative opgaver, regnskab, rådgivning til privatpensioner gennem en arbejdsgiverordning, firmapensioner & rådgivning til virksomheder i forbindelse med deres erhvervsforsikringer.

Vi sørger derfor medarbejdere inden for følgende områder:

 • Mødebooking – dette kan både være et deltids- eller fuldtidsarbejde
 • Administrative opgaver
 • Pensionsindtegner
 • Forsikringsmæglerassistenter
 • Forsikringsmæglere inden for Skadeforsikring
 • Forsikringsmæglere inden for Pensionsforsikring

For at blive, Pensionsindtegner, Forsikringsmæglerassistenter, Forsikringsmæglere inden for Skadeforsikring eller Forsikringsmæglere inden for Pensionsforsikring kræver det en lovbestemt og derfor obligatorisk uddannelse gennem Forsikringsakademiet. Denne uddannelse vil i de fleste tilfælde være egenbetaling.

 

Kontakt

For yderligere oplysninger eller ved interesse kontakt:

Michael Wain Poulsen, CCO
Tlf.: 41 32 50 47
Mail: michael.wain@honestus.dk

 

Indholdet på denne præsentationsside er leveret af Honestus & Partners, der er ansvarlige for indholdets rigtighed.

Kontakt 4player

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du blot udfylde kontaktformularen. Vi vil vende tilbage til dig snarest muligt.

Du kan også se 4players team og tage direkte kontakt til en relevant medarbejder på vores kontaktside.

Har du brug for hjælp?

33 12 11 28