Intomedia

Brænder du for at arbejde med B2B-salg og skabe gode, vedvarende kunderelationer? Sætter du en ære i at skabe reel værdi for dine kunder? Er du en engageret teamplayer, og går du all-in for at nå dine mål?

Så er det måske netop dig, der skal med på vores rejse!

Om Intomedia

Hos intomedia arbejder vi med salg af medieløsninger. Siden vi startede tilbage i 2009 har vores opgave altid været den samme: At levere Danmarks bedste mediesalgsløsninger til mediehuse og udgivere. Omfanget af opgaven har dog ændret sig lidt – og gør det stadig – efterhånden som vi vokser os større.

I dag er vi 55+ ansatte, som er med til at repræsentere de fem spændende mediehuse, der har outsourcet deres salg til os, nemlig JP Erhverv, FINANS, Monitormedier, Marketwire og Watch Medier.

Vi er Danmarks største konsulenthus med speciale i mediebranchen, og vi har ét klart mål – at levere de bedste salgsløsninger til mediehuse i Danmark.

Som en del af vores vækstrejse søger vi løbende dygtige Account Managers til at blive en del af vores stærke salgsteams i Aarhus.

Nysgerrig? Se vores ledige stillinger HER

 

Fokus på udvikling

Vi lægger stor vægt på udvikling. Udvikling af vores kunder og udvikling af vores medarbejdere. For dig betyder det, at du som en del af vores arbejdsplads kan regne med at få mulighed for at arbejde med at skabe en god og stærk relation til kunderne, hvor I arbejder sammen om at finde den helt rigtige løsning og løbende udvikler og bygger på relationen og samarbejdet.

I forhold til din personlige og faglige udvikling har vi flere gode muligheder i huset. Der er blandt andet løbende salgstræning inden for forskellige emner, teknikker og områder, og der er mulighed for at blive udstationeret i en periode med fede lokationer som f.eks. Oslo, New York og Singapore at vælge mellem.

Ligesom vores kultur hos intomedia rummer alle, har vi et bredt spænd af faglig ballast blandt vores medarbejdere. Vi kommer med vidt forskellige baggrunde, uddannelser og erhvervserfaringer, og det trives vi rigtig godt i.

Vi kan se, hvordan det skaber en faglig diversitet og fantastiske muligheder for intern sparring, at vi billedligt talt er en pose blandet slik og ikke kun lakridser.

Læs mere om udviklingsmulighederne HER

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, eller er du nysgerrig på at høre mere, så er du altid velkommen til at kontakte:

Josefine Jepsen
Tlf.: 30 14 28 83
Mail: jj@intomedia.dk

 

Indholdet på denne præsentationsside er leveret af Intomedia, der er ansvarlige for indholdets rigtighed.

Kontakt 4player

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du blot udfylde kontaktformularen. Vi vil vende tilbage til dig snarest muligt.

Du kan også se 4players team og tage direkte kontakt til en relevant medarbejder på vores kontaktside.

Har du brug for hjælp?

33 12 11 28