JYSK

Har du lyst til at blive en del af en international virksomhed i vækst? Hvor du får mulighed for at tage ansvar og udvikle dine faglige og personlige kompetencer? Hvor du bliver en del af et professionelt og uformelt miljø, med kort vej fra tanke til handling? Så er JYSK Head Office måske stedet for dig!

Om JYSK

I JYSK Head Office søger vi løbende nye medarbejder til vores forskellige afdelinger, hvor du har mulighed for at arbejde inden for områder du finder interessant – f.eks. E-Commerce, Marketing, Økonomi, Indkøb, IT m.m. Du kan læse mere om vores forskellige afdelinger og ledige stillinger HER

I 1979 åbnede JYSKs grundlægger Lars Larsen sin første butik på Silkeborgvej i Aarhus. I dag er den ene butik vokset til over 3.100 butikker fordelt på 48 lande. På JYSK Head Office i Aarhus, arbejder vi mod det fælles mål at understøtte og udvikle de bedste butikker rundt om i verden, da vi vil være kundernes førstevalg indenfor retail. Du kan læse mere om os HER

I JYSK ved vi, at vores medarbejders engagement og motivation er nøglen til vores succes. Derfor er det vigtig for os at klæde dig godt på i din nye stilling. Det gør vi blandt andet gennem et skræddersyet introduktionsprogram som er tilpasset dig og dine kompetencer. Derudover har vi interne kurser og årlige samtaler hvor der er fokus på din udvikling og ambitioner samt hvordan det kan komme JYSK til gode. For som vi siger i JYSK ”When you grow, we grow”.

I JYSK får du kompetente kollegaer, som udfordrer dig og gør det sjovt at arbejde. Vi arbejder dedikeret mod de samme mål. Vi har koncepter og guidelines der virker effektivt, men nye ideer er altid velkomne. Og så er værdierne ikke kun ord på en plakat, de lever i organisationen!

Ann. Team Leader, Recruitment/Employer Branding på JYSK Head Office.

 

Bring dedication – Meet possibilities

De specifikke krav til en stilling i JYSK varierer alt afhængig af, hvad du søger.
Grundlæggende kigger vi dog altid efter personer, som er klar på at udvikle sine faglige og personlige kompetencer gennem nye erfaringer og konstruktiv feedback. Derudover sætter vi pris på en løsningsorienteret og pragmatisk tilgang til arbejdsopgaverne samt en nysgerrighed på, hvordan vi bliver endnu bedre på tværs i JYSK. Da vi er repræsenteret i mange lande, er det nødvendigt at kunne begå sig på engelsk.

Til gengæld kan vi tilbyde dig et job i en spændende, vækstorienteret international virksomhed, hvor dynamik, ekspansion og udvikling har en høj prioritet. Det kan godt være, at vi har mange organisationsdiagrammer og processer, men i hverdagen vil du være en del af en uformel virksomhedskultur, hvor vi møder hinanden i øjenhøjde.

Vi har desuden fleksible arbejdstider, som også giver mulighed for deltidsstilling sammen med evt. sport eller uddannelse. Sidst men ikke mindst medarbejdergoder så som billig sundhedsforsikring, pension, træningsfaciliteter, god kantine, medarbejder rabatter m.m.

 

Yderligere information

Har du spørgsmål eller brug for yderligere information er du velkommen til at kontakte Head of HR, Kirsten V. Biilmann, ved at sende en mail til: kbi@jysk.com eller ringe på telefon nr.: 25 40 84 83.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Indholdet på denne præsentationsside er leveret af JYSK, der er ansvarlige for indholdets rigtighed.

Kontakt 4player

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du blot udfylde kontaktformularen. Vi vil vende tilbage til dig snarest muligt.

Du kan også se 4players team og tage direkte kontakt til en relevant medarbejder på vores kontaktside.

Har du brug for hjælp?

33 12 11 28