North Media er en børsnoteret koncern, der leverer platforme og kanaler til kommunikation mellem erhvervsliv og forbrugere. Vi er i kontakt med næsten alle danske husstande hver uge enten fysisk eller digitalt, og vi er bindeled, når erhvervslivet ønsker at formidle tilbud, lejeboliger og jobs til forbrugerne, ligesom vi også formidler digital adgang til opgangs- og privatdøre for vores kunder. Vi leverer kort sagt kunder til vores kunder.

Kunne du tænke dig et spændende og udviklende job inden for salg, ledelse eller marketing eller er du på udkig efter et deltidsjob? Hos North Media har vi mange spændende muligheder i et af vores datterselskaber.

FK Distribution

FK er markedsførende inden for distribution af fysiske tilbud og formidling af digitale tilbud til de danske forbrugere. Vores mange omdelere leverer tilbudsaviser og ugeaviser til mere end 1,9 mio. husstande hver uge. På vores digitale platform minetilbud behandler vi mere end 27.000 tilbud hver måned.  Platformen har i gennemsnit 6 millioner besøg pr måned og mere end en million unikke brugere. Du kan starte din lederkarriere hos FK som distributionsleder eller få et deltidsjob med kundeservice eller digital markedsføring.

Du kan se FK’s aktuelle jobopslag her: Job hos FK Distribution

 

Ofir

Ofir driver en af markedets førende jobportaler, ofir.dk hvor samtlige vore kunders jobannoncer bliver publiceret. Herudover har vi udviklet en unik datamodel, der målretter en jobannonce til den ønskede kandidatgruppe på de sociale medier. Jobportalen ofir.dk og vores datamodel og tilgang til de sociale medier gør, at vi ofte finder flere kvalificerede kandidater end de nærmeste konkurrenter på jobmarkedet. Hos Ofir kan du starte din karriere som sælger, i marketing eller i kundeservice.

Du kan se Ofir’s ledige stillinger her: Ofir.dk karriere

 

BoligPortal

BoligPortal er Danmarks største digitale markedsplads for lejeboliger. Med mere end 120.000 matches mellem lejere og boliger hvert år er vi den ubestridte markedsleder i Danmark. Et unikt datagrundlag og indsigter samt vores serviceløsning gør, at vi er udlejernes foretrukne forretningspartner. Boligportal driver tillige ”BostadsPortal.se” – en svensk udgave af den danske boligportal. Du kan starte din karriere i BoligPortal både inden for salg, digital markedsføring og IT udvikling. Vi har også løbende ledige deltidsstillinger inden for kundeservice. Hos BoligPortal kan du starte din karriere inden for salg, digital markedsføring og IT udvikling.

Du kan se BoligPortals ledige stillinger her: JOB & KARRIERE

 

Bekey

Bekey har udviklet og sælger digitale adgangsløsninger, der sikrer nem og sikker adgang til låste opgangsdøre, private døre og nøglebokse. Kunderne er professionelle brugere som distributører, ejendomsejere og hjemmeplejen. I dag findes vi allerede i hver 2. låste opgang i Storkøbenhavn, og vi giver adgang til mere end 200.000 etageboliger. Bekey’s digitale adgangsløsning anvendes til flere end 10 mio. sikre døråbninger årligt. Hos Bekey kan du starte din karriere som sælger i vores opgangsteam enten på fuld tid eller på deltid.

Du kan se Bekeys aktuelle jobopslag her: Karriere hos Bekey

 

Boligmanager

Boligmanager er en ambitiøs virksomhed i vækst – skabt for at gøre ejendomsadministration digital, effektiv og brugervenlig. Det gør vi med afsæt i brugernes behov, markedets krav, automatiseringer samt den allerbedste brugeroplevelse!​ Boligmanager har to baser; én i Århus under samme tag som BoligPortal, og én i Klitmøller i Thy, hvor vi ligger til huse i et kontorfællesskab. Hos Boligmanager kan du starte din karriere inden for IT, Marketing eller Kundeservice og Salg.

Du kan se Boligmanagers ledige stillinger her: Boligmanager ApS

 

Kontakt

Vi har også løbende ledige deltidsstillinger. Ved spørgsmål eller interesse kontakt da:

Amanda Bech Mehdi, HR-konsulent
Tlf.: 71 20 02 19
Mail: amanda.mehdi@fk.dk

 

Indholdet på denne præsentationsside er leveret af North Media, der er ansvarlige for indholdets rigtighed.

Kontakt 4player

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du blot udfylde kontaktformularen. Vi vil vende tilbage til dig snarest muligt.

Du kan også se 4players team og tage direkte kontakt til en relevant medarbejder på vores kontaktside.

Har du brug for hjælp?

33 12 11 28