Nykredit

Hos Nykredit anerkender vi de unikke egenskaber man som elitesportsudøver besidder, og er derfor imødekommende over for udøvere – nuværende som tidligere – der ønsker at gøre karriere hos os.
– Rasmus Larsen, Kundechef i Nykredit Privat ®

Nykredit er en af Danmarks førende finanskoncerner med bank og realkredit som de to bærende elementer. Derudover har Nykredit aktiviteter inden for forsikring, pension og ejendomsmæglervirksomhed. Vi vil være boligejernes foretrukne bank – og det kræver, at vi stiller med det stærkeste hold af medarbejdere.

Med et netværk af 4000 talentfulde kolleger i ryggen, kan en karriere i Nykredit være mange ting, men uanset hvilken vej, du vælger, er det fælles for os alle, at vi vil være de bedste. De bedste rådgivere, de bedste til at sikre langsigtede relationer til vores kunder, og de bedste til at udvikle Nykredit. Har du ambitionerne og viljen, er der ingen grænser for, hvor din karriere kan føre dig hen.

Nykredit Direkte ® søger løbende kundekonsulenter til Kundeservice & Salg. Jobbet hos os er en oplagt mulighed for dig, der gerne vil have et fleksibelt job sideløbende med sporten og samtidig få en fod indenfor i en af Danmarks førende finanskoncerner. Et job, der er gunstigt at kombinere med en elitesportskarriere, hvilket både Nykredit og flere sportsfolk har fået gavn af.

I Kundeservice & Salg er vores primære fokus at servicere Nykredits kunder, når de ringer eller skriver til os vedrørende deres daglige økonomi. Vi stræber efter at give kunderne en god oplevelse, hver gang de kontakter os. Vi sørger for at holde vores kunder opdateret om Nykredits produkter og at sælge produkter ved bl.a. at lave henvisninger til vores rådgivere rundt omkring i landet.

Din arbejdsdag består af at betjene kundehenvendelser vedrørende bank, realkredit, pension og investering, så du kommer til at få et indblik i mange finansielle produkter. 

 

For yderligere oplysninger eller ved interesse kontakt:

Rasmus Larsen (rlan@nykredit.dk) og John Nielsen (jonl@nykredit.dk)
Web: www.nykredit.dk

Se alle ledige stillinger, og læs mere om dine job- og karrieremuligheder hos Nykredit på deres hjemmeside: https://www.nykredit.com/karriere/

 

Indholdet på denne præsentationsside er leveret af Nykredit, der er ansvarlige for indholdets rigtighed.

Har du brug for hjælp?

33 12 11 28