Ordrestyring

Ordrestyring leverer et cloudbaseret sagsstyringssystem til mere end 30.000 håndværkere i Danmark. Vi er et relativt ungt team med en flad struktur og en uformel omgangstone, hvor du – lige meget om du sidder i kundeservice, salg, marketing eller en anden afdeling – kommer til at indgå i et etableret team, som altid er klar på at lære fra sig og dele erfaringer, for at sikre du får succes i stillingen.

Om Ordrestyring

Ordrestyring er en SaaS-virksomhed i rivende vækst. Vi leverer et cloudbaseret sagsstyringssystem til mere end 30.000 håndværkere i Danmark.

Ordrestyrings mål er at gøre håndværkeres hverdag nemmere og give dem de bedste muligheder for at drive en god forretning.

Ordrestyring er med 2500+ kunder markedsledende i Danmark, og går konstant efter at sætte standarden og være i front ved at arbejde med de nyeste teknologier.

Vi leder løbende efter profiler, der kan være med til at drive vores fortsatte succes. Vi mener, at der er et ideelt match mellem elitesportsudøvere og Ordrestyring, da mange af de karaktertræk der kræves for at have succes i sport kan være med til at skabe succes hos os.

 

Bliv en del af Danmarks fedeste team

Som ansat hos Ordrestyring hjælper du håndværkere over hele landet, med at få mere ud af deres forretning, og tage dem til det næste niveau ved at digitalisere deres sagsstyring.

Som medarbejder vil du, lige meget om du sidder i kundeservice, salg, marketing eller en anden afdeling, indgå i et etableret team, som altid er klar på at lære fra sig og dele erfaringer, for at sikre du får succes i stillingen.

Vi forventer, at du:

  • Brænder for at skabe resultater
  • Har viljen og motivationen til at nå de mål, du har sat dig for
  • Løbende formår at vurdere hvor du kan blive endnu bedre
  • Evner at holde fokus og hovedet koldt – selv når du møder udfordringer

 

Hvad vi efterspørger

Alfa-omega for os er at du brænder for det du laver, er kommunikativt stærk og formår at levere. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende for os, men du skal evne at tale i øjenhøjde ”fra kælder til kvist” og vigtigst af alt, skal du brænde for at gå langt for både brugere og kollegaer.

Du arbejder selvstændigt, er løsningsorienteret og skal kunne holde overblikket i et til tider hektisk miljø med mange bolde i luften og skiftende arbejdsopgaver. Derudover er det vigtigt at du har en positiv attitude, er en udpræget teamplayer og social person, der bidrager med god stemning på kontoret og overfor kunderne.

 

Vi tilbyder

Som ansat i Ordrestyring bliver du en del af et stærkt team, der altid er klar på at hjælpe hinanden, da vi ved, vi lykkes bedst i flok. Vi er et relativt ungt team med en flad struktur og en uformel omgangstone.

Derudover tilbyder vi også:

  • En spændende hverdag i en organisation i vækst og med skønne kollegaer
  • Faglige udviklingsmuligheder
  • Attraktive personalegoder, herunder sundhedsforsikring, pension og lækker frokostordning.

Bliv klogere på hvem vi er her: www.ordrestyring.dk/ressourcer/om-os

Vi har løbende åbne stillinger indenfor salg, marketing, udvikling, kundeservice, udvikling og økonomi.

Er du interesseret i at høre nærmere? Så kontakt os endelig og lad os se om der er et match.

 

Kontakt

Ved interesse kan du tage fat i rådgiver i 4player, Jesper Mølgaard Kristensen, på mail jesper.kristensen@spillerforeningen.dk eller telefon 27 14 49 22.

Du kan også kontakte ordrestyring direkte på:

Tlf.: 70273525
Mail: job@ordrestyring.dk
Web: www.ordrestyring.dk

 

Indholdet på denne præsentationsside er leveret af Ordrestyring, der er ansvarlige for indholdets rigtighed.

Kontakt 4player

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du blot udfylde kontaktformularen. Vi vil vende tilbage til dig snarest muligt.

Du kan også se 4players team og tage direkte kontakt til en relevant medarbejder på vores kontaktside.

Har du brug for hjælp?

33 12 11 28