Spar Nord

Kunne du tænke dig at arbejde og udvikle dig i en af Danmarks største banker? Hos Spar Nord er vi altid på jagt efter det næste gode match, hvor du som nuværende eller tidligere elitesportsudøver bringer en række personlige kompetencer der matcher godt med vores værdier. Er du den vores næste medarbejder?

Om Spar Nord

Spar Nord har rødder helt tilbage til 1824 og er i dag Danmarks 5. største bank. På mange måder er vi præcis det, der forventes af en bank – og alligevel ikke helt. Vi er selvfølgelig en bank af økonomiske værdier, der passes og plejes for at stille vores kunder bedre – men vigtigst for os er de menneskelige værdier, der binder os sammen og gør os stærkere. Vores medarbejdere er kernen vil vores succes – medarbejdere med sammenhold, vindermentalitet og dét ekstra gear, der gør forskellen for vores kunder – kan du kende dig selv i det?

Tæt på i hele Danmark
Vores forretningsmodel indebærer, at vi er tætte på vores kunder, og vi prioriterer personlige og langvarige relationer højt. Rent fysisk kommer det til udtryk i vores lokale banker, og i store dele af Danmark er der ikke ret langt til den nærmeste Spar Nord-bank. Vi regner det personlige møde som et meget vigtigt element i den tillid, som opbygges imellem rådgiver og kunde, og som i mange tilfælde er en forudsætning for, at vi kan sammensætte gode og bæredygtige løsninger.

Du kan læse mere om Spar Nord HER

 

Gør karriere i en af Danmarks mest personlige banker

En karriere i Spar Nord giver dig mulighed for faglig udvikling, og samtidig bidrage til en kultur med høje ambitioner. Ambitionerne må du gerne have med ind ad døren.

Vi er kompetente og ambitiøse omkring det at drive bank, og sætter samtidig en ære i at være nærværende og ordentlige overfor både kunder, samarbejdspartnere og kolleger. Vi ved, at det er medarbejderne der gør forskellen. Vi har et fællesskab bygget på tillid og frihed, på hjælpsomhed og interesse og baseret på værdier med plads til personlig udvikling, til at excellere og finde den løsning der passer bedst til den enkelte.

Hos Spar Nord ønsker vi at tiltrække de bedste medarbejdere til banken
De bedste medarbejdere har den rette balance mellem personlige og faglige kompetencer, der matcher bankens strategi og værdier. Den rette indstilling er alfa og omega – og det gælder uanset som det er de kolleger der møder kunderne, dem udvikler vores IT-systemer, eller de der sikrer at vi overholder lovgivningen. Kort sagt, så er det medarbejdernes motivation, engagement og adfærd, der skaber bankens resultater.

Det er én af årsagerne til, at vi gerne vil indgå samarbejde med elitesportsudøvere. Vi har prøvet det før, og ved, at det kræver fleksibilitet, særligt sammensatte uddannelsesforløb og gensidig vilje til at få enderne til at mødes. Et eksempel er en forlængelse af traineeperioden under en rådgiveruddannelse, så der også er plads til træning. Vi ved, at den rigtige indstilling til at nå de mål du går efter, er alfa og omega – og vi er sikre på at vi sammen kan komme i mål til glæde for både dig og for Spar Nord.

Se dine karrieremuligheder i Spar Nord HER

 

Tag næste skridt i din karriere

Hvis du drømmer om at blive rådgiver, tilbyder vi I Spar Nord et lærerigt praktikophold, som løber i perioden januar til marts, for finansøkonomsstuderende. Hertil rekrutterer vi én gang om året med opstart i januar. En anden mulighed er finansbachelorer, hvor uddannelsen er længere, og hvor vi ligeledes rekrutterer én gang årligt: her er praktikperioden af 5 måneders varighed, og traineeperioden kan tilpasses så vi kan få plads til både bankens behov og din træning.

Uanset vejen ind, så går vi hele vejen for at sikre at du får den bedste læring om banken og om kunderådgivning. Det er vigtigt, at dit praktikophold bliver lærerigt og udfordrende, og derfor får du allerede fra første dag ansvar og solid praktisk erfaring. I løbet af dit praktikophold vil du følge forskellige fagspecialister, så du får kendskab til rådgivning indenfor bl.a. privatøkonomi, bolig, pension, forsikring, investering og erhverv.

I Spar Nord vægter vi, at du bliver en del af holdet i den afdeling, hvori du er i praktik. Du tilknyttes en kollega som tilrettelægger praktikforløbet sammen med dig, og som hjælper dig bedst muligt i praktikken. Vi vil være med til at styrke dine færdigheder gennem et målrettet forløb, hvor både dine personlige og faglige kompetencer udvikles i takt med, du afprøver den teoretiske viden, du har med fra dit studie, i praksis.

Vi har også løbende graduateforløb og praktikanter på vores hovedsæde i Aalborg, hvor uddannelse der fører til fx IT-kompetencer, Juridiske kompetencer eller Økonomi indgår i vores specialistfunktioner – og også her er holdånd og vindermentalitet stærke supplerende kompetencer.

Læs mere om dine muligheder for praktik i Spar Nord HER

 

Kontakt

For yderligere oplysninger eller ved interesse kontakt:

Erling Sørensen
Tlf.: 96 16 21 14
Mail: ers@sparnord.dk

 

Indholdet på denne præsentationsside er leveret af Spar Nord, der er ansvarlige for indholdets rigtighed.

Kontakt 4player

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du blot udfylde kontaktformularen. Vi vil vende tilbage til dig snarest muligt.

Du kan også se 4players team og tage direkte kontakt til en relevant medarbejder på vores kontaktside.

Har du brug for hjælp?

33 12 11 28