Tal & Tanker

Arbejdsglæde, fagligt engagement og en sund balance mellem jobbet og privatlivet er nøgleord hos Tal & Tanker. Derfor får du en hverdag med spændende opgaver for din helt egen kundeportefølje samt et hus fyldt med begejstrede kolleger.

Vi tilbyder dig en særdeles spændende stilling i et nytænkende revisionshus, hvor du vil opleve både menneskelig og faglig udvikling samt ledelsesmæssig tillid. Vi kigger generelt mere på manden/kvinden end på bolden, og derfor har vi kollegaer på både fuld- og deltid samt i studiestillinger.

Om Tal & Tanker

Revisionshuset Tal og Tanker løser rådgivnings- og revisionsopgaver for små og mellemstore virksomheder i hele Danmark. Vi er mere end 70 medarbejdere fordelt på vores 3 lokationer i Silkeborg, Pandrup og Aarhus – og der kommer hele tiden flere til. Sammen bygger vi vores fælles hverdag på åbenhed, tryghed og tillid.

I branchen er Tal & Tanker en pionérvirksomhed, da vi arbejder målrettet med at skabe balance og overskud for både vores kunder og os selv. Vi tror ikke, at vi bliver bedre revisorer af at arbejde over, men ved at være hele mennesker med selvstændige opgaver, ansvar og tætte relationer til kunder og kolleger. Derfor er dialog i øjenhøjde og den personlige kontakt afgørende for, at kunder får den helt rigtige rådgivning samt at Tal & Tanker leverer solide resultater på den økonomiske og menneskelige bundlinje. Vi betragter os selv som yderst ambitiøse i vores tilgang til at nytænke og skabe forandring og i tillæg med vores målrettede arbejde, så er vi et naturligt match for en elitesportsudøver.

Læs mere om det ambitiøse og velbalancerede revisionshus på www.talogtanker.dk og besøg os på de sociale medier:

      

 

Hvilke kompetencer/egenskaber leder vi efter?

Tallene er dit fundament og udgangspunkt for alt det andet, som du også kan. Derfor er det uendeligt vigtigt, at den del har høj prioritet og bliver behandlet med rette omhu. Tal uden tanker er dog værdiløse. Derfor nøjes du ikke med tallene, men bruger kræfter på at tænke og se muligheder sammen med dine kollegaer og kunder.

Ligesom Tal & Tanker er uløseligt forbundet for dig, så er mennesker også en vigtig forudsætning for et succesfuldt samarbejde. Du har det godt i samspillet med dine kunder og med dine kolleger. Du sætter pris på en ærlig snak og dialog i øjenhøjde.

Du vil have balance mellem dit arbejdsliv og dit privatliv. Du vil ikke kun høre snak om det, men er med på at tage medansvar. Det er vigtigt, at du har både hjerne og hjerte med i alt, hvad du gør.

 

Hvad kan vi tilbyde?

Du skal – ligesom os – brænde for tal og mennesker. Du ønsker at skabe det gode, balancerede og passionerede liv med tid og plads til at være et helt menneske.

Du vil indgå i et veluddannet team med meget engagerede kollegaer omkring dig.

Vi forventer, at du er din egen chef og tager ansvar for din egen udvikling.

Vi støtter dig naturligvis og sørger for, at du har de arbejdsopgaver, som er rigtige og udviklende for dig. Du har formentlig behov for uddannelse på siden af dit arbejde, og det giver vi dig selvfølgelig mulighed for – med både support fra Tal & Tanker samt dine kollegaer.

Det hele omkranses af synlig, ærlig og uformel ledelse, der har fokus på din udvikling og trivsel.

 

Kontakt

Har du lyst til at blive en del af pionervirksomheden Tal & Tanker?

Så hører vi meget gerne fra dig, for vi mangler altid flere energiske kolleger, som vil være med til at os gøre bedre og sikre, at Tal & Tanker også i fremtiden vil sætte dagsordenen, når det gælder skabelsen af fremtidens revisions- og rådgivningsvirksomheder.

Bodil Vestergaard Juelsen, Administrationschef
Tlf. 3135 6322
Mail. bvj@talogtanker.dk

 

Indholdet på denne præsentationsside er leveret af Tal og tanker, der er ansvarlige for indholdets rigtighed.

Kontakt 4player

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du blot udfylde kontaktformularen. Vi vil vende tilbage til dig snarest muligt.

Du kan også se 4players team og tage direkte kontakt til en relevant medarbejder på vores kontaktside.

Har du brug for hjælp?

33 12 11 28