Web2Media

Er du digital til fingerspidserne? Og har du lyst til at være del af et hold med over 70 passionerede specialister inden for digital marketing? Hos Web2Media søger vi løbende kollegaer til vores team, som ønsker at være del af et team af passionerede og ambitiøse specialister.

Hos Web2Media stræber vi altid efter at være blandt eliten inden for digital marketing og dermed også at udvikle os inden for vores felt. Derfor ser vi også nogle ligheder imellem vores virksomhed og elitesportens verden, fordi vi præcis ligesom elitesportsudøvere også stræber efter hele tiden at være blandt de bedste.

Web2Media er et digitalt marketing bureau med en klar ambition om at være den arbejdsplads, som hver dag skal danne rammen for høj motivation og arbejdsglæde. Vi vægter faglig sparring, udvikling og det sociale fællesskab højt – og møder hver dag ind med ambitionen om at udvikle os sammen med vores kunder, så både de og vi kan mærke forskellen.

 

Hvad søger vi?

Vi søger løbende kollegaer til vores team, som ønsker at være del af et team af passionerede og ambitiøse specialister. Vi har kontor i både Aarhus og København. For os er det ikke så afgørende, om du er 100 meter mester i digital marketing – det skal vi nok lære dig. Til gengæld er det vigtigt for os, at du har lysten og ambitionen om at spille på samme hold som os og løbe efter at nå de mål, som vi sammen har med vores kunder.

På vores hjemmeside kan du følge med i vores ledige stillinger. Har vi ikke opslåede ledige stillinger, er du velkommen til at uploade din uopfordrede ansøgning og dit cv: https://www.web2media.dk/job/

 

Kontakt

Kontakt vores HR-manager Ruth Marbæk Barrit for yderligere information på rmb@web2media.dk eller på tlf. 28358320.

 

Indholdet på denne præsentationsside er leveret af Web2Media, der er ansvarlige for indholdets rigtighed.

Kontakt 4player

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du blot udfylde kontaktformularen. Vi vil vende tilbage til dig snarest muligt.

Du kan også se 4players team og tage direkte kontakt til en relevant medarbejder på vores kontaktside.

Har du brug for hjælp?

33 12 11 28