Jobsøgning og CV

Når du skal søge job, er det vigtigt er være grundig i dit forarbejde – både hvad angår udformning af ansøgning og dialogen med virksomhederne, men også i forhold til at markedsføre dig selv. 

4player hjælper dig med at oprette et CV – eller med sparring omkring dit eksisterende CV – og i processen omkring hvordan du bedst markedsfører dig overfor virksomheder og i dit netværk.

OBS! Eneste krav for sparring med 4player omkring jobsøgning og LinkedIn er, at du som nuværende eller tidligere elitesportsudøver er medlem af Spillerforeningen, Håndbold Spiller Foreningen eller Danske Elitesportsudøveres Forening.

LinkedIn som CV- og markedsføringsplatform

4player arbejder med LinkedIn som værende et unikt værktøj til at markedsføre din profil med fokus på de kompetencer, du har opnået i elitesporten. Dette indebærer både den løbende proces med at udforme og opretholde en interessant profil, som virksomheder kan få øjnene op for, men også til at generere specifikke CV’er til jobansøgninger. 

Ved brug af LinkedIn kan du via din profil også generere et ”almindeligt” CV, hvor du, for at styrke din profil, med fordel kan synliggøre dine overførbare kompetencer fra sportens verden – eksempelvis viljestyrke, engagement, disciplin, teamwork og udholdenhed. Kompetencer som er særligt eftertragtede hos virksomhederne. Din LinkedIn profil formidler desuden almene oplysninger om blandt andet uddannelsesbaggrund og eventuel erhvervserfaring. 

4player kan hjælpe med sparring på din nyoprettede eller eksisterende profil, give input og eventuelle forslag til forbedringer, guide og instruere dig i brugen af LinkedIn (eks. til generering af CV), samt sparre med dig generelt omkring din jobsøgningsproces.

Har du i forvejen et CV du godt vil arbejde med eller have sparring på hjælper vi også med dette.  

 

For yderligere information eller sparring kontakt Mads Øris Nielsen (vest) eller Jesper Mølgaard Kristensen (øst). Find kontaktoplysninger HER 

Kontakt 4player

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du blot udfylde kontaktformularen. Vi vil vende tilbage til dig snarest muligt.

Du kan også se 4players team og tage direkte kontakt til en relevant medarbejder på vores kontaktside.

Har du brug for hjælp?

33 12 11 28