Networking & mentorordning

Uanset om du skal forberede de første skridt ud af den civile karrieresti, eller du skal tage nye skridt i din civile karriere, kan networking og networking skills være afgørende. Du bør være opmærksom på at opbygge dit netværk og dine kompetencer på dette område. Tænk blandt andet på, hvor mange sponsorer der er i din klub. Har du prøvet at tage en snak med dem om, hvem du er, og hvad du kunne forestille dig at lave efter sportskarrieren? Du kunne også prøve at spørge ind til, hvad de laver i deres virksomhed, og om de har nogle interessante stillinger, som du kunne skabe værdi i.

I 4players netværksgruppe, Sportsalumni.dk, på LinkedIn kan du få hul på din networking og finde inspiration og støtte.

4player kan også tilbyde dig at finde en mentor, som gerne tager del i dine ambitioner og tilbyder dig personlig sparring.

Sportsalumni.dk

Sportsalumni.dk er 4players netværksgruppe for nuværende og tidligere elitesportsudøvere på LinkedIn. Det kræver naturligvis, at du laver en LinkedIn-profil, men det har du nok allerede hørt, er en god idé.

I Sportsalumni.dk kan du få:

  • Adgang til en attraktiv netværksgruppe på LinkedIn
  • Adgang til jobrådgivning og jobmuligheder hos partnere via 4player
  • Adgang til inspirationsmøder
  • Adgang til Karriereskifteseminar

Møder annonceres i LinkedIn-gruppen og via 4players nyhedskanaler. Slut dig til netværket på vores LinkedIN-side

OBS, for at kunne tilslutte dig netværket skal du være medlem af Spillerforeningen, Håndbold Spiller Foreningen eller Danske Elitesportsudøveres Forening.

Mentorordning

4player har tilknyttet en eksklusiv kreds af tidligere elitesportsudøvere med relevant og solid erhvervserfaring – mentorer, som er motiveret for at coache unge fremadstormende vindertyper.

Kontakt 4player og hør mere om mentorerne. Du kan ønske en specifik mentor. 4player vil stå for den indledende dialog med mentoren for at sikre, at der er et match mellem mentor og mentee på bl.a. personlighed, behov og tid – du kan derfor ikke være sikker på at få den ønskede mentor.

En mentor kan forventes at sparre omkring karriereudvikling – du kan ikke forvente jobtilbud og færdighedstræning til eksempelvis udarbejdelse af CV.

Mentor og mentee aftaler selv rammerne for deres samarbejde. 4player opfordrer dog til, at I det første år tilstræber at mødes 2-4 gange, samt at I indledningsvis afstemmer forventninger til samarbejdet. Det kan være en god idé at blive enige om, at alt indhold af samtalerne er fortroligt med mindre andet aftales.

Har du spørgsmål eller gerne vil vide mere om dine muligheder, kan du tage kontakt til rådgiver i 4player, Kresten Blæsild, på:

Kontakt 4player

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du blot udfylde kontaktformularen. Vi vil vende tilbage til dig snarest muligt.

Du kan også se 4players team og tage direkte kontakt til en relevant medarbejder på vores kontaktside.

Har du brug for hjælp?

33 12 11 28