Seminarer

Vil du blive mere afklaret omkring hvad der skal ske efter sporten?

4player inviterer hvert år til seminarer med fokus på afklaring, karrieremuligheder og transitionen fra sport til erhvervsliv.

Så hvad enten du søger inspiration til konkrete uddannelses-/jobmuligheder sideløbende med eller efter sporten, afklaring til karriereveje efter sporten, eller generelt ønsker at forberede dig til overgangen fra sport til civil karriere vil der være noget for dig.

Sportens Karrieredag

Sportens Karrieredag er for alle der ønsker at blive mere afklaret omkring, hvad der skal ske ved siden af eller efter sporten. Formålet er at få inspiration til karriereforberedende skridt.

Sportens Karrieredag afholdes en gang årligt, og programmet vil typisk indeholde:

  • inspirerende oplæg – eks. fra keynote speaker og andre spillere
  • mulighed for at møde en række uddannelses- og jobpartnere, hvor du kan få inspiration til uddannelses- og jobmuligheder
  • relevante workshop – f.eks. iværksætteri, overførbare kompetencer, LinkedIn og/eller andet

Derudover er dagen en mulighed for at sparre og networke med ligesindede kolleger i sporten.

Sportens Karrieredag afholdes typisk i efteråret, hvor der i god tid inden vil blive informeret bredt og komme yderligere info op her på web.

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere info omkring Sportens Karrieredag kan du kontakte rådgiver i 4player, Jesper Mølgaard Kristensen, på:

 

Karriereskifteseminar

Afklaring. Fordybelse. Dialog. Det er nogle af nøgleordene, når 4player inviterer til Karriereskifteseminar med fokus på afklaring og transitionen fra sport til erhvervsliv. Seminaret bliver afholdt en gang årligt.

Seminaret indeholder blandt andet oplæg om karrierestop og om transitionen fra sport til civil karriere. Derudover vil der være mulighed for individuel coaching, psykologsamtaler, 4player-samtaler og meget mere.

Vigtigst af alt foregår det hele med andre elitesportsudøvere, der er det samme sted – eller er på vej samme sted hen – som dig. Udøvere, som genkender, forstår og anerkender dine overvejelser og eventuelle udfordringer.

Karriereskifteseminaret afholdes typisk i efteråret, hvor der i god tid inden vil blive informeret bredt og komme yderligere info op her på web.

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere info omkring Karriereskifteseminaret kan du kontakte rådgiver i 4player, Kresten Blæsild, på:

Kontakt 4player

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du blot udfylde kontaktformularen. Vi vil vende tilbage til dig snarest muligt.

Du kan også se 4players team og tage direkte kontakt til en relevant medarbejder på vores kontaktside.

Har du brug for hjælp?

33 12 11 28